我屌你老母狗鐵又點撚樣呀 02

536 回覆
24 Like 3 Dislike

哇屌,原來早我一班咁恐怖
我心臟唔好的

睇漏左,原來唔關我事
我係樂富返觀塘,唔係去旺角果邊
回水啦廢鐵

我心臟唔好的

睇漏左,原來唔關我事

( Show Blocked User - 陳振聰老公 )

笑左

我心臟唔好的

睇漏左,原來唔關我事

講真, 地鐵叫做得幾好架啦, 年中無休咁以廉價車費服務市民 , 一次半次有問題都好應該體諒吓啫?

屌你都廢閪事

因為你根本無道理駁反我

抵你俾仔飛,

臭雞

係你地無包容同理心咋

包你老母呀?
愈來愈比得多錢比地鐵
你就同我一次比一次故障得勁
含撚啦爛鐵打手

講真車用得耐就緊係多問題架啦 , 對比私家車三兩個月維修一次搞幾日 地鐵根本對比全世界既公共交通交具黎比較既話已經好高質

唔係香港人你出乜嘢聲呀支那西

笑左

講到屍殺列車咁
講真, 地鐵叫做得幾好架啦, 年中無休咁以廉價車費服務市民 , 一次半次有問題都好應該體諒吓啫?

屌你都廢閪事

因為你根本無道理駁反我

抵你俾仔飛,

臭雞

係你地無包容同理心咋

包你老母呀?
愈來愈比得多錢比地鐵
你就同我一次比一次故障得勁
含撚啦爛鐵打手

講真車用得耐就緊係多問題架啦 , 對比私家車三兩個月維修一次搞幾日 地鐵根本對比全世界既公共交通交具黎比較既話已經好高質

唔係香港人你出乜嘢聲呀支那西

bin c
何況大把on9傻仔以為港鐵最強 九巴app都唔裝個

狗鐵咁廢都搭 九巴貫通港九新界

但係九巴個app成日唔準
何況大把on9傻仔以為港鐵最強 九巴app都唔裝個

狗鐵咁廢都搭 九巴貫通港九新界

但係九巴個app成日唔準

成日搭都準WO 係有時會早1分鐘遲1分鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞