我屌你老母狗鐵又點撚樣呀 02

536 回覆
24 Like 3 Dislike
有段新聞講有位巴打徒手打開個車門透氣,仲拍都幕門叫職員開

補Link
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20170410&s=10829391&a=56547715
終於成功由藍田到荃灣
需時2個鐘

你點返,我case一樣,又係七點藍田
但我行左去牛頭角再等巴士40,但上左元朗車
等陣仲要落返荃灣
而家仲係黃大仙

我搭42c總站搭

巴打撘落藍線其實仲快

而家去到蘇屋
下一站就入大欖
但要去到形點先可以搭返落荃灣
終於成功由藍田到荃灣
需時2個鐘

等陣仲要落返荃灣
而家仲係黃大仙

地鐵出事 除非你已經等緊車 否則搭巴士會塞車 仲耐過等共鐵整返好
有冇過海喺九龍塘出左再入番閘嘅手足

其實如果有人窒息死左, 港鐵要賠幾多錢?

賠句對唔閪住 深表遺柒憾

其實如果有人窒息死左, 港鐵要賠幾多錢?

賠句對唔閪住 深表遺柒憾

10萬左右
加價黎哀悼死者,全港市民陪同哀傷
終於返到沙田
終於成功由藍田到荃灣
需時2個鐘

等陣仲要落返荃灣
而家仲係黃大仙

地鐵出事 除非你已經等緊車 否則搭巴士會塞車 仲耐過等共鐵整返好

但我係藍田出左閘蘋果先有pop up 新聞
係早果批,但應該係藍田搭就會好d
鬼知佢整兩個鐘,以為行到去牛頭角佢咩都整好,我再搭van就唔塞(重點係塞都係塞彩虹至黃大仙)冇諗到⋯
總之就柒左,卡車去到荔景啦
終於成功由藍田到荃灣
需時2個鐘

等陣仲要落返荃灣
而家仲係黃大仙

鬼知佢整兩個鐘,以為行到去牛頭角佢咩都整好,我再搭van就唔塞(重點係塞都係塞彩虹至黃大仙)冇諗到⋯

師兄藍田過海返荃灣可能仲快
終於成功由藍田到荃灣
需時2個鐘

等陣仲要落返荃灣
而家仲係黃大仙

rip
聽日準時返工呀
綠線行得返,但好疏,10-15一班,仲要架架爆

全線?
終於成功由藍田到荃灣
需時2個鐘

等陣仲要落返荃灣
而家仲係黃大仙

我搭42c總站搭

巴打撘落藍線其實仲快

而家去到蘇屋
下一站就入大欖
咁迂迴
觀塘 往 太子 方向
正常

架架FULL 一陣頂唔順又停過
終於成功由藍田到荃灣
需時2個鐘

等陣仲要落返荃灣
而家仲係黃大仙

我搭42c總站搭

巴打撘落藍線其實仲快

而家去到蘇屋
下一站就入大欖

我六點半九龍灣上42c,七點零已經到葵涌啦

小巴佬想點
九龍塘站往調景嶺方向仲係好多人 我錯了
身為蟻民嘅我有乜計?認真平時已經慘焗住搭地鐵(因為TKO無車過海) 你加價都算,點解質素可以唔加呢
終於成功由藍田到荃灣
需時2個鐘

等陣仲要落返荃灣
而家仲係黃大仙

師兄藍田過海返荃灣可能仲快

早知係藍田坐巴士經東隧過海
終於成功由藍田到荃灣
需時2個鐘

等陣仲要落返荃灣
而家仲係黃大仙

我搭42c總站搭

巴打撘落藍線其實仲快

而家去到蘇屋
下一站就入大欖

大欖下面有路去對面站
而家klt mtr多唔多人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞