我屌你老母狗鐵又點撚樣呀 02

536 回覆
24 Like 3 Dislike
個頭好暈好辛苦
我屌你老母呀狗鐵
想問下東鐵有冇塞
定只係觀塘線個邊瀨野

冇,好順
成個九東收皮
龍翔入觀塘粉車?
如果搵日返工時間撞正落雨 紅綠藍紫四線壞晒會點
柴灣去黃大仙有咩建議?

....
[serious] 118旺角再轉啦

提議106個位巴打個腎一定好勁

搭106耐D,定係等佢整好耐D
人在鑽石山站,有咩方法返上水

有小巴72去九龍塘

好多人排隊中

自爆
啲消息好混亂
大約7點個時
明明廣播話九龍塘只會有車去黃埔方向
點知突然有車駛入黎調景嶺方向月台
仲要開門上落客
啲職員同埋廣播係咁同月台d客講話會清客唔載客
點知架車載左客走撚埋 啲職員都呆撚咗
之後仲有好多架車上落客 但係個廣播仲係同人講話無車

先係宣報 黃埔到彩虹 + 觀塘至調景嶺無問題

然後好快改口黃埔到觀塘都收皮

好似係
係街食緊飯 狗鐵間接推動經濟
想問觀塘道而家咩環境?

塞到狗

觀塘道去東隧呢

番觀塘 睇黎都係港島線搭番上去算
開埋3都可能未整好

留名睇整到收車都未整完

諗下聽朝又壞邊條線好過啦

我買紫色
今晚觀塘線終日運休硬啦,一架C train收ramp收半粒鐘,仲要人齊先得,今晚起碼有四五抽C train落ramp...

仲要,C train條ramp有時係收唔返

自爆

摩擦力
返沙田交通ok
quarry bay 682 to cityone 35mins
kwun tong 61r to cityone 30mins

61R 已經開咗尾班

咁無啦

係外國,一早開曬聽政會屌鳩班管理層
想問行東隧返觀塘d巴士有無影響
龍翔入觀塘粉車?

同問

係外國,一早開曬聽政會屌鳩班管理層

係香港,咪唔好意思囉
等睇巴打post 係路軌影嘅相
九龍灣 返 荃灣 下世都未到
今晚觀塘線終日運休硬啦,一架C train收ramp收半粒鐘,仲要人齊先得,今晚起碼有四五抽C train落ramp...

仲要,C train條ramp有時係收唔返

其實你講埋晒呢D野搏咩

佔領轉車站 XXXX!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞