我屌你老母狗鐵又點撚樣呀 02

536 回覆
24 Like 3 Dislike
懶醒以為搭巴士返屋企實冇事
點知九龍塘塞到
壞咁耐都未整好 真係好撚垃圾
終於成功由藍田到荃灣
需時2個鐘

你點返,我case一樣,又係七點藍田
但我行左去牛頭角再等巴士40,但上左元朗車
等陣仲要落返荃灣
而家仲係黃大仙

地鐵出事 除非你已經等緊車 否則搭巴士會塞車 仲耐過等共鐵整返好

上連登睇到好大件事,就轉小巴出mk再轉車
只係比平時慢半個鐘

btw,地鐵

終於歸家,7:00pm 藍田被迫出閘
而家10:00pm
狗鐵我屌你老味

藍田返荃灣點會咁白痴行去牛頭角等40 有42C唔搭,仲要搭架元朗車,真係柒撚懵懵
咪再理條on9
屌你
夠鐘食藥喇
收工收到風狗鐵又出事 搭過海巴去紅磡轉東鐵線去九龍塘
睇完戲番屋企暢通無阻
終於成功由藍田到荃灣
需時2個鐘

你點返,我case一樣,又係七點藍田
但我行左去牛頭角再等巴士40,但上左元朗車
等陣仲要落返荃灣
而家仲係黃大仙

地鐵出事 除非你已經等緊車 否則搭巴士會塞車 仲耐過等共鐵整返好

上連登睇到好大件事,就轉小巴出mk再轉車
只係比平時慢半個鐘

btw,地鐵

終於歸家,7:00pm 藍田被迫出閘
而家10:00pm
狗鐵我屌你老味

藍田返荃灣點會咁白痴行去牛頭角等40 有42C唔搭,仲要搭架元朗車,真係柒撚懵懵

唔識路既戇鳩咪搭狗鐵
唔係上堂都唔會搭狗鐵 屌你老母撞正今日壞
講真, 地鐵叫做得幾好架啦, 年中無休咁以廉價車費服務市民 , 一次半次有問題都好應該體諒吓啫?

屌你都廢閪事

因為你根本無道理駁反我

抵你俾仔飛,

臭雞

係你地無包容同理心咋

包你老母呀?
愈來愈比得多錢比地鐵
你就同我一次比一次故障得勁
含撚啦爛鐵打手

講真車用得耐就緊係多問題架啦 , 對比私家車三兩個月維修一次搞幾日 地鐵根本對比全世界既公共交通交具黎比較既話已經好高質

可唔可以解釋下以前既地鐵點解唔會成日壞
科技進步既今日成日壞
樓上我除左屌你老母次外都唔知講咩好
睇見d唔識搭巴士,出街淨係識依賴狗鐵既人失晒分寸,真係笑而不語,連響城市生活既基本生活能力都冇
睇見d唔識搭巴士,出街淨係識依賴狗鐵既人失晒分寸,真係笑而不語,連響城市生活既基本生活能力都冇

同意 嘈撚完咪又要繼續搭
樓上我除左屌你老母次外都唔知講咩好

好威威喎

搭巴士冇事?我笑而不語
巴士
仆街地鐵,攪到我搭左成舊水的士趕返學
屌穿𨳊鐵個閪呀
利申 返到屋企
𨳒穿𨳊鐵個閪呀
利申 返到屋企
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞