柴田妹 2年時間交到貨未

605 回覆
201 Like 4 Dislike
有手有腳睇tutorial就做到programmer

柴田ミチコ 最近上水時間2018-01-13 11:14:08

唔知2年時間交到D咩 reasonable 嘅貨呢

QUOTE FROM柴田妹
一句講晒
我一月中前寫到你捐 $780HKD
我寫唔到 我寫唔到我捐 $100USD
Ok 唔 Ok?

A new Turing complete programming language that can run on different platforms

Ok?

寫到你哋唔好再歧視女 developers 同埋非 CS 人
An apology would be nice but not necessary

我打算打個簡單 parser which “compiles” the source code of my newly defined language into brainfuck code, which is Turing complete

補充
但我都會寫個 compile 到去 brainfuck 嘅 嘢
所以會係 Turing complete
有冇 bug big O 去到邊 spec 冇寫
但會交 reasonable 嘅貨 given the time

BTW 記得捐 $100USD
你肯捐100USD比612基金
咪當無數囉

祝柴田妹身體健康
記得找數
咁勤力
想睇貨
仲諗住捐錢 點知嚇撚到佢潛水
其實100蚊USD炸嗎
點解唔捐 又唔係多
自尊心強
因為我提左佢開po

唔知柴田BB夠唔夠口罩用呢
有替代品既
An apology would be nice but not necessary
Where’s my apology?

唔好對柴田bb做成第2次傷害啦
女人是雞
代碼自主權
又bin
柴田BB個時話得閒就會開工,可能一直唔得閒
隔離晒都唔得閒
WFH
Weak from home
Knees weak arms are heavy
講嘢小心啲喎
好耐冇見
有無回帶,咩事
原po刪左
不過其中一位當時人係上面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞