柴田妹 2年時間交到貨未

605 回覆
201 Like 4 Dislike
敗者榮光
願柴b歸連登

牙柴 我當比你就咁定義lang就得喇 唔駛你implement喇
你幾時定義到出黎
唔記得左要推
牙柴識唔識EBNF
俾d信心佢

牙柴一定會返黎
其實你哋串夠未 人哋一介女流唔識有咩出奇 係咁啫住晒 一啲都唔 Genital man 可以喺廚房整三文治同洗碗已經算叻
一早換名繼續上連燈,不過條女都幾經典,典型好勝唔輸得既港女,死剩把口,一到實幹野就現哂底
柒頭女人留係屋企買餸煮飯咪算鳩數
換左做咩名誠哥的繼承者們
其實香港好多 IT 狗都係咁..
想問下有冇d 咩keywords或者resources可以比我呢種冇cs degree嘅人補下個底

我係自學,想了解多d關於cs嘅野,暫時最多都係做下leetcode,睇下d data structure同algorithm咁,但追左下po見到好多terms,想知有冇邊幾個大範疇可以了解下咁
有咩唔識
有時反而係唔太知有咩範疇嘅野要學左先睇到成個picture,例如追po嗰陣見到話要寫個compiler咁,諗一諗發現自己對呢方面嘅野接近零認知,又例如話要platform independent,咁我又會想了解下d 唔同嘅operating systems嘅原理咁

感覺上有好多野cs major會學到,但我自學miss左冇學嘅野,所以想學番

啱啱揾到個網好似幾好咁
https://teachyourselfcs.com
Don’t use dragon book. JUST. DONT.
It is intended to be a decoration on your bookshelf, not for self study.
學牙柴話齋得google得天下
點解唔 Pin 呢個
咪係 搞到牙青追唔到po
想入行做女programmer
柴田bb你覺得今次辯論係咪牙joe贏呢
性僻自由
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞