柴田妹 2年時間交到貨未

605 回覆
201 Like 4 Dislike
巧掛住牙柴牙
牙柴投左咩
緊係牙JOE啦
回家了

Luv柴田
你咪push open 然後resolve precedence 個時pop til stack top precedence < current token Precedence or (
然後)係唔撚駛match 因為你本身用緊stack
你知唔知自己做緊咩parsing可以唔知咩叫current token
唔得
點解你可以完全九唔搭八 份功課你既 自己上心啲 唔學就咪撚做 quit u無煩惱
柴狗已經係個on9人辦
甘你首先去google lexer同parser
起碼記下啲術語先 然後我地再討論
同埋自己人手做一次1+2*3*4+5+6
You don’t do Regex nested parentheses matching. JUST. DONT.
Use other tools like simple for loop and recursive function
邊撚到黎個咁趣致既說明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞