不要跟我說甚麼攬炒 香港人根本未準備好

563 回覆
468 Like 55 Dislike
你教我點中啦on9
你上網睇得既被人隔離曬啦
咪撚得個講字啦屌你
我醫院做架柒頭
內科係隔離病房
急症室有個負壓房仔for懷疑感染人士
全部auto門冇人看
急症室出面有人守 你冇發燒就入到
依家出發啦樓主
唔支持攬抄就收嗲啦
我都想講好耐 不過香港人怕死唔係第一日既事
咪話去撚左囉
有人守住呀on9
唔靠肺炎攬抄經濟
唔通靠你罷工?
一月爆個陣封關喇咩?強制隔離喇咩?你去咗邊呀?前排歐洲爆個陣你又去咗邊呀?啱啱訓醒?
事實係要佢哋支持嘅
吹水黃姐係咩
原來唔係得我一個咁諗講真我呢個月都照去玩落老蘭然後比啲同學話我自私乜乜乜我心諗我咁後生我驚閪咩,就算沙士都好小殺到後生嘅。
明明最好就係好似歐美咁爆到啲元首都出哂事
你自己冇病冇痛冇需要去專登染病喎,依家岀街玩嗰啲咪由得佢
推啦

就係呢個道理

可惜個個少少野就驚到震
0.3%死亡率真係唔知驚乜鳩
生咩命...而家香港350+確診死咗3年咋其中兩個都係老野
如果你真係手足
你要做勇士,我會陪你衝出去
但現實係,後面唔會再有人跟住黎
無人跟住黎,就唔係革命,唔係攬炒
係送死

如果你覺得:「死都唔怕!唔係口號!」
咁我會勸你,留返條命仔,你死咗係扣我方血唔係扣敵方血

希望你係衝出門口落街同香港人攬炒狙殺黑警全家前,睇到我比你嘅留言
純理論

一個黃色細水長流感染群

接力式以抗爭心態帶菌,然後去藍營播毒

後生仔死亡率咁低,絕對比勇武冒既風險高好多。
整下roadblock 又拉又鎖⋯⋯ 重要比人打,又有可能判暴動⋯⋯

借COVID 附體,其實係皇道
知唔知最大on9係咩?
對家班廢老播毒你咪由佢播囉on9
屌鳩對家播毒做乜柒?
送終,廿三條,高鐵,武肺,狗,全部要真正冇L左香港。真正攬炒係藍絲同政府,其他人講果d跟本係假攬炒,以為死一兩個行業就叫攬炒?
攬炒方面 我地要跟林鄭學野
多謝左膠拉喂
唔夠人講?不如比D論點出黎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞