不要跟我說甚麼攬炒 香港人根本未準備好

563 回覆
468 Like 55 Dislike
一句講哂
道德上你應該要屌7個班有手帶仲周街食野周圍走的人
不過如果你係支持攬炒的
在屌呢班咁冇品的人之餘
你應該要慶幸感染人數上升,而且自己冇事
感染人數上升,對打擊經濟同政府威信一定有利

黑心D講句,如果冇一個連登仔中招,
係絕對唔會有人專登搞狗宿狗屋
所有同路人聽日就唔用口罩,周圍播毒,怕乜,成班垃圾
人數點會冇意義?
就係因為怕多人感染

只要感染人數愈多,不論黃多定藍多,客觀結果係
愈多人感染,政府威望愈低,經濟愈來愈差。
受感染的人係自已人多d、定藍屍多d
客觀結果都一樣。
更何況我、你、政府都唔會辨別到感染者之中係黃多定藍多

所以你而家先會見到藍到發黑的向太呢d既得利益者都屌鳩777
因為經濟差,影響到呢班賤種啊嗎

咁除左經濟影響外,我地係要考慮多一個因素,就係感染者有機會死亡。所以自己人都有機會死。
但呢隻病毒專殺中老年人,
亦姐係藍屍的主體人口。
呢隻病大爆發,
佢地承受的風險同傷害點都比我地大
你呢真係 on 9 仔完全體
邏輯混亂之餘仲可以屌返人轉頭
攬炒重點所在係要攬敵人一齊死先叫攬炒丫嘛
"咁所以個重點係
只要中肺炎的人去狗宿狗屋etc.就冇問題"
咁梗係啦 on9 仔
攬唔到敵人得自己死有撚用咩
一句講哂
道德上你應該要屌7個班有手帶仲周街食野周圍走的人
不過如果你係支持攬炒的
在屌呢班咁冇品的人之餘
你應該要慶幸感染人數上升,而且自己冇事
感染人數上升,對打擊經濟同政府威信一定有利

黑心D講句,如果冇一個連登仔中招,
係絕對唔會有人專登搞狗宿狗屋
留學生俾人屌嗰陣就外國戰線手足
到留學生中左招但無人搵警甴攬炒又變返無一個連登仔中招
你單純喺到 J 人數根本無意義
之前講嘅狗屋狗宿播毒根本無人做
反而得班無品仆街周圍搞鳩朋友平民
人數點會冇意義?
就係因為怕多人感染
政府先不得不shut down 經濟

只要感染人數愈多,不論黃多定藍多,客觀結果係
愈多人感染,政府威望愈低,經濟愈來愈差。
受感染的人係自已人多d、定藍屍多d
客觀結果都一樣。
更何況我、你、政府都唔會辨別到感染者之中係黃多定藍多

所以你而家先會見到藍到發黑的向太呢d既得利益者都屌鳩777
因為經濟差,影響到呢班賤種啊嗎

咁除左經濟影響外,我地係要考慮多一個因素,就係感染者有機會死亡。所以自己人都有機會死。
但呢隻病毒專殺中老年人,
亦姐係藍屍的主體人口。
呢隻病大爆發,
佢地承受的風險同傷害點都比我地大
黑警死全家係9UP者

黃絲有本事搞到黑警咩? 係黑警面前SAY哂SORRY就有
意大利清左唔少廢老
咁咪撚再裝修
比我見到我實偷拍跟蹤篤灰
毛澤東就係知道日軍MAP炮
先保存實力囉, 唔會ON99第一個衝出黎幫蔣介石頂
比著黃屍? 實大叫「國共是政見, 抗日是良知 (真共產黨雖然都咁講, 不過係昆左膠用者)」, 搏老命打日本仔, 跟手比國民黨清算
班友即係暗示裝修藍店又一城, 純屬暴徒貪玩
不嬲都係講就兇狠,做就碌撚 (包括自己)

係呀年青的死亡重症率係好低,但有幾多人真係夠膽自己先感染再去老人院/狗屋播毒
唔好話攬炒,香港人抗爭都係得啖笑事實上香港人個個都怕死,自己出力就不了,人地死都唔關自己事
咁你咪諗下蜀國俾魏國打完 吳國咩下場囉
如果保皇黨差佬係蜀國
黃絲邊有資格做吳國,頂多係一直比蜀打既南蠻咋
唔緊要吖,
下場一樣即
其實係兩個情況,吳蜀係兩個合作打贏之後,兩個旗鼓相當仲有得鬥

南蠻係蜀打贏之後,一定被清算冇得擋
要炒大陸經濟
唔係炒自己
連登仔式攬炒 影響其他人就o k 影響左自己就不了
來吧
去下檢疫診所 除口罩 瀨下門柄 我唔信感染唔到 快d出發
now新聞:22歲確診女警抽血時拒戴口罩 兩抽血員有病徵需接受檢測!
https://lih.kg/1945705

呢個post啲人係咪會當隻黑警係手足
幫手攬炒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞