不要跟我說甚麼攬炒 香港人根本未準備好

563 回覆
468 Like 55 Dislike
遊行有用
文宣有用
陣地不可取
撚狗on撚9
打狗有用我唔敢你係敢再批鬥我
攬炒當然有用,但黃營要比佢長命

你啲撚樣最叻叫自己友折兵
用下閪腦再講打倒共黨啦
美國都未搞得佢掂呀
我準備好屌你老母了
掉哂屋企啲口罩未?
你慢慢割到得返自己一個你實贏到啊
點解佢做到?因為佢有槍囉小學雞咁easy
你係唔撚係想笑死我
用你啲智力實贏到共產黨
我對攬炒嘅理解係
透過罷工罷市令香港停擺 衝擊輕濟
迫使政府回應市民訴求

肺炎係會令香港停擺
但係個仆街政府可以唔將佢政治化處理
著手醫肺炎
都唔需要回應你訴求

至於肺炎殺到你埋身
影響自己條命緊張係人之常情
有幾多人屋企兩老身體唔好
做仔女擔心佢地條命有錯?

咁由得個肺炎亂spread 唔好 quarantine
係會攬炒呀
咁醫護呢?如果醫院壓力爆煲佢地首當其衝wor

攬炒係要 但唔應該係個肺炎做
應該係香港人做
我出唔出唔使同你交代下嘛
我係傻仔比你水兩水咪自爆?
割鳩人都唔使水我去死
利申,喺屋企為香港人祈禱唔出了

知on9就好
如果知打狗係無用唔好再吹手足赤手空拳打狗
唔係無野做就格硬搵野做仲要係損己多啲嗰隻
啊唔係損己,因為係吹人去做唔係自己做

有時間打下twitter幫手工會得閑痴下連儂牆咪幾好
實際啲啦
btw我看唔透,嘗試用腦啫,都係看唔透點贏
一步一步行唔好ff咁多日日屌同路人
btw比你割真係我榮幸
明明自保就夠但係連登大愛上身,見到有人唔戴口罩會屌到佢帶,見到手帶會警民合作
所以攬炒口號嚟㗎,班中產政治撚貪佢好聽咋嘛
連登仔:係
你贏嘅決心唔夠
渣ga
啫係咁
我只不過覺得做咩都好都要自保
每個人都喺自己能力範圍之内出力
揀野做有咩問題?
唔通我係肥閪跑步慢過閪去做前線阻撚住?
唔通我自己捱食生命麵包仲逞強做家長?

但叫人唔保護自己
唔考慮自己利益實在係on撚柒鳩兼仆街無賴
搞到周圍肺炎惹著自己友
自己坐定定叫人衝去殺狗
你話係咪坐撚住個腦你話咩心態喇
中國shit撚到咁都未出事
你留返條命先啦
講到尾咪又係唔敢唔戴單單打打

唔支持肺炎攬炒就要俾樓豬班連衛兵鬧偽黃
呢個post完全係摑緊所有黃醫護同議員
佢地勸人stay at home 同埋做地區防疫工作
同你地肺炎攬炒原意背道而馳喎
唔知佢地見到個post會唔會覺得自己係偽黃

退一萬步用肺炎攬炒死得傷得再多嘅咪又係香港人
150繼續落嚟 專才繼續落嚟
世界仔都話共產黨其實唔需要香港人
你主動換血 佢燒炮仗都嚟唔切喇
講咁撚多野 最後讚黑警
連衛兵成撚日話手足做野點撚樣唔夠決心未準備好,自己就坐響屋企unun腳開post挑撥手足情緒最後攬炒既只有手足,對家開心都黎唔切
減咗肥都可以跑得好撚慢
你有進步都未必代表你有能力去前線
好多野有局限
你係知自己有局限都上前線係你嘅事咪覺得其他人要跟你
你要其他人跟你根本係錯

咁你最後嗰兩句戰術方面就另外討論
混亂都正常,因為班狗次次唔同
但企得喺度唔好鳩鳩下thats all

就好似如果你熱血上腦
當場屌人拉大隊衝狗陣乜都咪理
「唔衝你對唔對得住手足」?
呢啲咪陷家剷囉
你一個唔戴已經好有用
唔好睇少自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞