不要跟我說甚麼攬炒 香港人根本未準備好

563 回覆
468 Like 55 Dislike
你支持攬炒又驚乜俾人鬧?
出去啦
唔好驚俾人鬧呀嘛
唔好信中國個數據
美國確診人有4成35歲以下
假攬炒撚我由疫情開始已經屌 而家已經廢事屌 成班垃圾
建議樓豬快啲學鬼佬奶廁所板, 最後奶公廁果啲,
中左肺炎上來再出事後報告
極同意
其實我一路當武漢肺炎係natural selection
依家支那主動幫手select走啲仆街,多謝都未嚟得切
好多人唔敢冒險,話屋企有廢佬呀,自己唔怕死都怕害死屋企人呀等等
鐘意派口罩畀廢佬當幫咗自己幫咗香港
明明親共嘅全部都係敵人,幫敵人就係出賣自己人,幫香港做乜柒?
佢哋係爭在未加入Save HK行列
連擺工都唔肯,仲講乜攬炒?
我有同我朋友講過,200萬人反送中=/=200萬人支持用任何手段反送中
但俾人屌。
呢個post大把呢d撚頭
笑人唔夠膽攬炒
叫佢地身先士卒除口罩瀨廁板感染先
又多多藉口 不了
坦白講,死左同被拉果d,做哂condom
想知佢哋個閪腦點運作
612星火買gear助養啲錢是點來的?
依家仲有飯食有屋企係點來的?
關咩事,話會罷嘅人係會罷
唔會罷嘅坐火箭佢都要返工
一早話咗依家唔好再熱血拎命換
你估仲係6 7月咩唉
應承我,唔好再參與任何有被捕風險既行動
咩悼念千其咪再去

被拉被爆頭只會成會condom
手足手足只係廉價廢話
咪睇少班連登左膠大愛撚呀
佢地好鍾意吹奏埋啲人呢 話會袋定啲口罩派俾啲路過嘅呀公呀婆喎
你朋友好啱
唔通我肯罷工又=肯跟child登中肺炎攬炒論咩
啊唔係,佢哋係留喺屋企食老豆老母錢
然後屌人唔敢中
好核突啊,算啦潛咗佢算啦
答啦懵撚
屌 講得好中 一直都好撚奇怪點解咁
見到手帶會警民合作呢樣野我聽到啲藍屍賤種講 佢地係好撚proud of班狗去捉撚晒啲手帶撚返去坐10碌8碌 唔知點解俾我感覺仲令到佢地更加撐狗
Lihkg son logic
最後嗰句幾好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞