[早2年禁酒咪唔會有人醉酒上黎叫大家睇佢堅持幾耐囉] 巴塞隆拿球迷討論區 (337)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
幾個post唔見佢
艾比度唔掂預左本身都唔係撈呢行
佢又蠢既比大雄呃到上賊船
好似沙維同隊長咁口講未係時候然後下屆先返黎咪好
Alexander Hleb (ex-Barça) "It was totally my fault for not succeeding at Barcelona, not Guardiola's. I myself behaved like a fool. The group was very good. Xavi didn't make any mistakes. didn't make any mistakes. How is this possible?"

"Barcelona were the best team in the world and, at Arsenal, I was very happy, although my biggest regret is not having played any major tournament with Belarus."
去左邊?好掛住你
好驚比佢改圖
條傻鳩又諗住清晨出黎攞尾彩
返你個KFC幫手執餐盤喇

邊位手足
牙土來
不如全體完全封鎖佢算啦條友好無聊
其實唔係幾關我事
條友係要衝出黎柒
blocl撚左會睇到人地個po
你老尾真係好撚肉酸
話撚咗佢人少少就會入嚟拎尾彩
唔覆我就當撚咗我 天氣傻閪只係一個掩耳盜鈴 自欺欺人嘅傻閪
連佢都唔敢抽
真係淆佢啲醉拳咩
條傻鳩廢架
人少個陣咪上黎po幾張圖攞尾彩囉

只不過冇一次成功攞到
波台傻鳩比我撚完又想攞尾彩衝出黎吠?

波台傻鳩比,我撚完又想攞尾彩衝出黎吠?

波台(手足):「(天氣)傻鳩比我(地)撚完,又想攞尾彩衝出黎吠?」

btw
更氣傻鳩其實都畀公海定義左做波台傻鳩
所以佢其實係自己撚自己
巴塞救火之人剛加盟就被賣!開價1800萬歐

新浪網 2020-03-27 11:38:52

比夫韋治(Martin Braithwaite)恐怕要成為巴塞球會歷史上效力時間最短的球員之一。據3月27日的西班牙《每日體育報》報導,巴塞球會已決定賣掉這位丹麥前鋒,開出的價格是1800萬歐元。
  在迪比利(Ousmane Dembele)受傷之後,巴塞被西甲聯盟以及西班牙足協特批可以簽下一名符合規定的球員,即必須是自由球員或者西班牙聯賽球員。雖然這個選擇的範圍很小,但在經過了一系列的篩選以及談判之後,巴塞終於在2月20日官宣了新援的加盟,雷加利斯的28歲前鋒馬田-比夫韋治如願登陸魯營。雙方簽約至2024年6月30日,違約金高達3億歐元。巴塞是強行買斷,他們為比夫韋治支付了1800萬歐元的違約金。

巴塞簽下比夫韋治才不到半年

巴塞當時的做法引發了爭議,因為當時轉會窗口已經關閉,護級球隊利雲特被挖走球員後卻未獲補充收購的資格。
  不過隨著西甲的停賽,現在情況發生了變化,比夫韋治對巴塞來說已經沒有太大的價值了。蘇亞雷斯(Luis Suarez)已經接近康復,甚至迪比利都有可能在賽季結束前復出。而巴塞今夏還希望能買下一名年輕的中鋒接班蘇亞雷斯,把1800萬歐元身價的比夫韋治放在後備席上,實在有些浪費。

蘇牙等人復出後,比夫韋治的機會就沒那麼多了

在這樣的情況下,選擇將他出售是最好的選擇。而此前《每日體育報》也披露,巴塞已經將8位球員推入轉會市場,這8人分別是古天奴(Philippe Coutinho)、基沙文(Antoine Griezmann)、拿傑迪錫(Ivan Rakitic)、安迪堤(Samuel Umtiti)、內托(Neto)、維達爾(Arturo Vidal)、比夫韋治、艾蘭拿(Carles Alena)。巴塞希望出售他們以籌措收購資金。

受疫情影響,巴塞收入損失巨大,球會要求球員降薪,另一方面還要清洗陣容減輕負擔,同時也為收購籌措資金。現在連基沙文(Antoine Griezmann)這樣的巨星都能出售,就更不要說比夫韋治這樣的過渡型球員了。
  巴塞當時的做法引發了爭議,因為當時轉會窗口已經關閉,護級球隊利雲特被挖走球員後卻未獲補充收購的資格。

咪學活蛇貼大陸網喇
我地丹麥佬come from雷加利斯
尋晚又唔敢覆
清晨無人就出黎吠2下

做咩呀依家凌晨不甘寂莫,想人朝早食完早餐撚9你呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞