[早2年禁酒咪唔會有人醉酒上黎叫大家睇佢堅持幾耐囉] 巴塞隆拿球迷討論區 (337)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
做咩唔覆我??
撚你老味咩
驗下腦啦傻鳩 應我未啊
得閒咪同你玩下囉傻鳩
咁開心就快啲入黎啦,我地唔介意慢慢玩呀
我約你隻dup你應戰未?要做笠水狗就咪突個頭出嚟

得把垃圾口喺到吠
7am 起身 趁波台人少攞個尾彩先
8am 波台手足起身 比波台手足jer到笠水
9am 番工入筷子
10am 比波台手足jer到 谷住谷住 上連登再比人jer
11am 比波台手足搞到嬲到震晒 入唔到筷子
比工頭鬧
12am 放飯前上連登 再比人jer到笠水
1pm 嬲到震晒 肉酸都飯都食唔落
2pm 去sogo 諗住搵cctai手足幫手 點知比人嫌太弱智
3pm 滿心期待咁開連登 諗住有人會入黎同佢圍爐
點知一個都冇
4pm 嬲到震晒 對住賓穎打飛機打到龜頭黑晒
5pm 訓係到撚狗(自稱)
6pm 打住機撚狗(自稱)
7pm 食kfc吞埋舊骨 比老母屌
8pm 上連登撚人(block晒反佢嘅會員)
9pm 再j賓穎 點知黑色龜頭射唔出
10pm 對夢xxx打丁 射左d粉紅色液體
11pm 上連登冇聲撚狗
12pm 見人多笠水
1pm 話訓 跟住嬲撚到訓唔著
3pm 波台手足訓晒
上水攞尾彩
4pm 真係訓
cc台都無人理佢
五毛都做唔到
冇人理得波台狗理
因為波台狗夠寧舍柒
日日留喺狗窿等比我撚
出去其他台吠又冇人理
7am 起身 趁波台人少攞個尾彩先
8am 波台手足起身 比波台手足jer到笠水
9am 番工入筷子
10am 比波台手足jer到 谷住谷住 上連登再比人jer
11am 比波台手足搞到嬲到震晒 入唔到筷子
比工頭鬧
12am 放飯前上連登 再比人jer到笠水
1pm 嬲到震晒 肉酸都飯都食唔落
2pm 去sogo 諗住搵cctai手足幫手 點知比人嫌太弱智
3pm 滿心期待咁開連登 諗住有人會入黎同佢圍爐
點知一個都冇
4pm 嬲到震晒 對住賓穎打飛機打到龜頭黑晒
5pm 訓係到撚狗(自稱)
6pm 打住機撚狗(自稱)
7pm 食kfc吞埋舊骨 比老母屌
8pm 上連登撚人(block晒反佢嘅會員)
9pm 再j賓穎 點知黑色龜頭射唔出
10pm 對夢xxx打丁 射左d粉紅色液體
11pm 上連登冇聲撚狗
12pm 見人多笠水
1pm 話訓 跟住嬲撚到訓唔著
3pm 波台手足訓晒
上水攞尾彩
4pm 真係訓
post依段野條傻鳩已經比我撚爆左
條波台傻鳩自己話block人然後又要靜靜雞開黎睇
仲要自爆話冇block
之後比我狙擊到開post吠

你咪一鳩樣
約戰就扮睇唔到 得把閪口喺到吠
生到咁垃圾自殺算啦 黑色龜頭
其實幾好,依家無波睇,難得天氣狗入黎被大家撚下解下悶
冇波睇好悶 點知自己送上門做玩具
我呢排冇覆你搞到你嬲到訓唔著?
天氣狗入arpo 未
幫手推下po
波台 巴po 阿po玩具
成世最有生存價值就係呢一刻
應該瞓得著 唔係佢會突個龜頭出嚟拎尾彩
知唔知世界上發明咗copy and paste
多謝你幫我地推po
呢個po頭無黑警我都想佢開過個
認真,唔好同醉右打,佢好大隻
Econ 出名易都可以攞D
Philippe Coutinho prefers a return to the Premier League when he comes back from his loan at Bayern Munich. The Brazilian doesn't contemplate going to PSG or Inter Milan. Tottenham, who already wanted him last summer, could negotiate for him with Barça by including Ndombele. [md]
你咪波台狗
我係波台用家
你收嗲啦
你喺公務員po 俾人屌到仆街 時事台講野又冇人理
邊個先係俾全連登圍屌仲自high
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞