[早2年禁酒咪唔會有人醉酒上黎叫大家睇佢堅持幾耐囉] 巴塞隆拿球迷討論區 (337)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
拉子應該走硬啦
換到kante 就同fdj打雙防中 影後備睇波
問題係影一定唔會後備
除非施SIR想被辭職啦
❗ Barcelona have told told Ivan Rakitic no to a loan deal. If Rakitic stays at Barcelona until his contract expires next summer, his role will be reduced even further [md]
諗多左 施狗一黎就話好欣賞影帝
就算買到簡迪都係同dj雙cm影帝防中
簡迪係車都打左cm好耐
買到簡迪條中場即刻硬勁多
Kanté?
諗多左啦 點會來

跟過沙利之後我又覺得佢來呢度踢嘅話都唔錯
而且433唔郁嘅話佢都唔會喺防中位出場
只係佐真奴變左布斯基斯
咪又係嗰啲其實個球員唔錯但無乜著數嘅交易
西班牙 Marca 報導,早前回到塞爾維亞但私自外出嘅盧卡祖域將面對刑事檢控。

於疲情席捲歐洲之際,祖域回國後並未遵守隔離28日嘅禁令,以外出買藥為由私自外出,及後受到塞爾維亞當地警方檢控,並惹來不少批評聲音。

現時塞爾維亞隔離令嘅處罰最高為罰款1275歐元,並處以三年監禁,根據媒體透露,祖域將於近期正式出庭,接受當地嘅檢控,結果足以影響該新星於球壇嘅前路。

好彩簽唔到 又係麻煩友黎
雞屎唔啱打極都入左十幾球
仲part time 埋左閘
仲想點
其實今季已經長期正選左
🗣️ — Setién: "I'm relying on the fact that Coutinho will be here next season."
施蛇好鐘意古
踢得幾好 但係同頂級右閘都仲有啲距離
我咪頂級右閘
tata 0冠季尾走
vvd n冠季中走
vvd is mo gu de!
Bartra真正ptsd係多毛柒個炸強
好撚慘 之後打唔起
仲係頂級聯賽有正選算係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞