[早2年禁酒咪唔會有人醉酒上黎叫大家睇佢堅持幾耐囉] 巴塞隆拿球迷討論區 (337)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
但其實係咪咁勁呢,睇過佢幾場係幾勁,但過億就肯定唔值

夏撚werner都係60m咋
照計風格上契合過werner同Haaland
佢有啲似牙古路

㩒水魚就一定㗎啦
錢又無我份分 佢真係要買嘅理得佢咩價位

總好過洗更多嘅錢去追尼馬食回頭草囉
巴塞要中鋒都講左幾年 so9一早回塘但重要性仲係無人代到 有睇開波都知美斯雞屎係需要人開路既playmaker/輔鋒啦 夏撚雲拿果d靠速度搵食 打fifa就話跑狗戰術姐
現實巴塞要既係圍住美斯踢lm就正正係最岩用果種
爛打硬淨技術速度唔差 夏撚果d曼聯多仔就岩踢
Ivan Rakitić: "Changes next season? I'd like to get the number 6 jersey to celebrate 6 years at this wonderful club." [md]
Thank you and fuck off Rakitic
南美...轉身...
修正... first touch...
有冇人覺得c朗愈嚟愈樣衰
Sandro Rosell: "I promised my mother that I will not run for Barça presidency again."

Forever grateful for his mother❤
睇完理性分析條片
寧願小個R連都唔想有次北京電視機
Neto is keen on a return to Valencia this summer. [md]
comment 都有d巴迷留言
係就講埋首回合啦
吓,09年打左一個回合咋嘛,中左孟加拉效應?
p牌仔
無嘅 齋睇嗰場實係得左益架
不過首回合選擇性唔記得啫
同埋咁黑哨嘅就唔會安歷卡自己kick親都趕艾比度出場啦 明黑你就黑你㗎啦要咁樣做戲嘅咩

車路士後尾贏返次歐聯都當乜牛都報曬啦

講到咩寧願唔要就更加奇妙
唔通伊度奧當年越位你去還返一球比阿仙奴咩
收返列文張紅牌咩
又彈出彈入
做後備龍又真係幾撚悶嘅
艾比度上半場就應該要全餐啦
所以艾比度之後俾人趕出場係咪唔計
計,但係打多咗半場咁攞
丹去farmers’ league 會變球王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞