[早2年禁酒咪唔會有人醉酒上黎叫大家睇佢堅持幾耐囉] 巴塞隆拿球迷討論區 (337)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
活蛇都唔識西文
你放心
Mess at Barça: Bartomeu asks for the resignation of Emili Rosaud, for being unfair and working behind his back. He also requests the resignations of directors Enric Tombas, Silvio Elias and Josep Pont. [sport]
為咗唔提前大選 迫走晒啲眼中釘
President Bartomeu wants to remodel the board and demands the resignation of some board members who think more about their future than the club's present. [md]
最應該走既佢自己囉屌
自稱坐擁cctai全部人支持既天氣狗全部po加埋都唔夠身為波台狗既我係cctai一個po既一半正皮是否人生可悲
其實唔關人數事
而家只係得耿鬼一個係度
我都唔見得佢有著口提撚狗呢樣野
相反你就係咁提住自己有撚狗
好似好驚冇人知你想贏咁
其次係 撚狗真係講疊馬
冇人認同你既撚狗方式
咁只係你單方面自high

再講 你唔理佢地
其實會對你有咩影響?
你越大反應 佢地越享受
定係你覺得自己真係比人撚左鑊
好唔甘心 先咁大反應
希望有人支援 學似佢地咁用人海戰術撚狗?

最後
我建議你好好諗下你呢幾日其實做左d乜
唔好感情用事
我貼就唔係fake (活著何求,2020)
https://lih.kg/oNPAzHX
#163 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

又抄波台手足
你根本骨子裡就埋藏住支那人既劣根性
收手吧
仲唔快啲開post向波台認低威?
你霸鳩埋天氣狗個名
羅蛇咁大犧牲 用個狗名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞