召集所有畫畫既面孔(25)

1001 回覆
20 Like 3 Dislike
淘左堆筆同顏料,搵日得閒畫幅水彩開箱

doodle

有冇人知呢種髮型叫咩

水彩好難,玩開acrylic改唔到手勢

爆炸

除左筆同顏料,有冇買埋水彩紙?

水彩最重要係張紙

爆炸

水彩爆炸......唔會掛
無無聊聊又一日
無無聊聊又一日x2

水彩最重要係張紙

用宣紙得唔得?屋企有一斤半生熟宣
水彩初體驗,失誤太多,完全係鳩畫

日本吳竹顏彩,係日本國畫顏料當水用又得

左至右: 如一 秀意 憶翠鳥 玲瓏 hwahong 500 一號 alvaro castagnet 2號
hwahong同 alvaro超好用吸水量爆炸,價錢都係
如一 秀意畫細節一流
水彩初體驗,失誤太多,完全係鳩畫

日本吳竹顏彩,係日本國畫顏料當水用又得

左至右: 如一 秀意 憶翠鳥 玲瓏 hwahong 500 一號 alvaro castagnet 2號
hwahong同 alvaro超好用吸水量爆炸,價錢都係
如一 秀意畫細節一流

貴野喎
冇錢開飯
一睇就知係貴野黎
金閃閃巴好rich
冇錢開飯

水彩最重要係張紙

用宣紙得唔得?屋企有一斤半生熟宣

有d人畫國畫係用水彩

因未無錢 淨係買得acrylic溝淺色變水彩
btw太妍

無錢 淨係買得acrylic溝淺色變水彩
btw太妍

無錢 淨係買得acrylic溝淺色變水彩
btw太妍

入黎留個名
原來金閃巴係呢邊
入黎留個名
原來金閃巴係呢邊

想自學油畫係咪應該練一輪廣告彩水彩先?

學下素描先,顏料只係特性唔同

人樣素描最重要係咩?
我畫人樣通常都唔似

同問+1

人樣素描最重要係咩?
我畫人樣通常都唔似

同問+1

同問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞