[先睇完懶人包後發問]絲打係邊到買Bra? (12)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
呢款都有200/2件?
正價
pj有咩分店仲有優惠?我諗住今日去
銅鑼灣sogo
元朗分店有優惠嗎
無呀得 葵芳同sogo
絲打你去左邊間啊?仲多唔多size?
原來days系列沒有80圍注定同pj無緣
絲打們點睇wacoal呢個brand?
我上一頁先講完最新嗰款pj days有80C-G
係咩等我再去分店問吓
新款有冇優惠架?
呢一頁已經有絲打答咗無做$200/2件
不過本身正價商品有折(銅鑼灣分店)

其實佢peachjohn hk有Facebook page,而且啲優惠詳情都寫得幾清楚下,亦可以inbox問CS

【銅鑼灣SOGO 35周年Part II 全新貨品🔥】
SOGO 35周年慶Part II優惠即日起開始,
當中有4項優惠已換上全新商品,Part I 行完再嚟行都冇問題啊😆
優惠至6月18日,正價貨品都有折扣,真係全場都有折😍🛍
快啲tag埋朋友,準備嚟掃平貨啦🥳

-即日起 至6月18日 人氣優惠-
🌟 人氣Peasy Bra Top $300/兩件
🌟 凡購買正價貨品 可以超筍價($120)加購Cover Cleavage系列 皇牌無肩帶胸圍一件
🌟 購買正價商品(9折),滿$680可享(85折),滿$1000更可享((75折))!

-即日起 至6月18日 ((加入新商品))至抵優惠-
💟 指定熱賣胸圍 每2件(半價)
💟 精選胸圍$200/兩件
💟 精選內褲$99/三件
💟 精選家居服低至$150/套

-即日起 至6月18日 夏日必買優惠🌴-
🌟 精選泳衣👙$280/件
🌟🌟 超級數量限定 夏日襯衫必備有墊背心 $50/件

優惠貨品數量限定,售完即止~快啲plan定shopping list啦😁👍

🚩地址:銅鑼灣崇光百貨3樓45-46舖

👇🏻查看更多胸圍款式
https://www.peachjohn.asia/product-list.php?pid=2

Sister Bra真係狗也不屌
我買咗4套 其實有網友話過佢係淘寶貨再改tag
一味靠個墊字 壓啲肉迫埋令你有乳溝
其實長期戴會戴壞個胸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞