[先睇完懶人包後發問]絲打係邊到買Bra? (12)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
懶人包又有更新改用google doc, 1001無藉口唔開新啦
Bra post 懶人包Link
https://docs.google.com/document/d/1UThHkceCgymF5WpfBGBSg9wBL--T09BTTx7F440pSUw/edit?usp=sharing

睇唔明既可以去返舊post開個圖片模式爬文

上個post最後幾頁講到
有絲打去Hafina買bra有sales幫佢度同埋磅重計到個奇怪碼出黎
[月經]去返台灣官網網購MIT內衣價錢平一截仲有改帶服務, 不過想搵人幫手睇就幫襯下門市啦
香港有門市有得試Room bra啦, 有幾個之前買過既絲打表示質地麻麻, 同埋size唔太fit, 勸大家試過先買
仲有討論下扁闊杯, 深窄杯
但有啲台灣官網都好貴
成四百幾
上個post最後幾頁傾緊mit矯型款

4百幾係唔係Qmomo ipink?
嗰啲我點都等特價先買

好似長期都冇特價
Btw Peach John Seasonal SALE
去到3月31咋
指定bra 款同底底有6折
平過之前滿額8折啲promotion
一分錢一分貨
有無去門市摸過啲料靚唔靚
同wacoal比較下, 睇下值唔值?
有冇人一齊訂玉如?
想試下
見到台灣d bra好靚但無得試又唔係好敢買
之前買開mode marie但佢最近d款唔係好掂

有啲細舖可能有入, 碌ig睇下?

再唔係問下有無得退換貨, 雖然海外通常都無免運費, 起碼無咁肉赤
想試下 mybra 大成 玉如
懶人包可加埋bra訂造

1. Sher Brace ->矯型bra,人手度身,可訂65圍
2. Bracode ->3D紅外線掃描機度身,d款偏歐美,有lace有模杯

利申:唔好問我,我無試過
期待遲下會有人包膠
收到
絲打戰鬥力好高
第一次去諗住試下!想問係咪問佢days系列?
我係#12 包膠嗰3款都係做緊特價嘅pj days系列另外王木木係ig都有包膠
想問係咪得呢三款特價?
全線做緊6折嘅pj days得嗰三款
其他優惠款式:http://www.peachjohn.asia/promotion.php?id=688
想問有無絲打買過Miro bra?
最近成日係屋企無帶bra 個胸好似細咗
想買返個sleeping bra著下
呢間好似有得預約試身
留名跟進
想試好耐 但一個review都未見過
預約度身訂造呢啲, 感覺上咗去會唔好意思唔幫襯耳仔軟唔敢上去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞