[先睇完懶人包後發問]絲打係邊到買Bra? (12)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
我著開75B 佢比80B我 其實都有啲鬆 但佢死都話係 帶埋橋就唔會 其實都係既 後尾再試75又唧左啲肉 都唔知點咁 好疑惑呀我都
我係岩岩好75架...... 我戴80b其實有啲離罩 但係個杯邊條喱絲貼 跟住佢就話Ok.... 但75 又真係唧肉
理論上啱啱好75係連70底圍都著到,不過每款bra唔同,而矯型通常會緊啲
試下做band test

離罩要睇晒上下圍數據先知咩事
Lm
咁姐係你上圍到底量到幾多?著住個唔岩size嘅bra去就咁比較係無意思
75B上圍要87.5cm,80B要92.5cm
如果你下胸真係度到75cm,咁就唔應該走去著80圍,75B太壓杯就換75C試下
有冇絲買過sisters_brabra
上圍88
咁的確係75B,如果壓胸,就試75C,千祈唔好試大一個底圍
但係試75b 背隻啲肉唧出黎咁
練實個背就唔會唧
你想個背唔唧肉著衫靚靚而走去著鬆圍,就會到前面個胸除bra唔靚,鬆圍係托唔起個胸架
長遠咁著對於你上胸嘅飽滿程度仲有胸輪廓嘅清晰度都好不利
我著80b 扣最入都好鬆 一舉手就移上
比左個妹著 佢就fit 浪費左成千蚊
唔該晒絲打
玉如我舊年去台灣買過
揀左3個bra 3個都唔同size 但上身又岩岩好
同埋真係舒服 果時3個bra加一條底底 2000台幣有找
但上網又唔知點揀好
買過 岩岩著就真嘅係有條線出 但著耐左會走位 要不時撥返啲肉入去
同埋個bra無寫咩size 靠佢自己掛上去果個牌既size黎分 覺得個size有啲唔岩
款式幾靚著上幾舒服 但唔好期望佢有咩功能 我都係買黎夏天襯衫

btw之後手痕上淘寶見到有同款但賣50人仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞