點解breaking bad咁正都唔紅

195 回覆
18 Like 132 Dislike
老老實實,乞食一世

Mr White 同Jesse 果種情宜,由老師同學生互憎,都大家經歷左咁多事,Mr White 當Jesse 係仔,而Jesse又當佢係阿爸咁
果種又要做壞事,又唔想做壞事,大家互相隱瞞同幫忙
睇到好能灰
點解會將呢兩套野泊埋一齊
呢套真係神劇!
最正係飛機個幾集
其實大家都憎Skylar同Hank
但有冇諗過佢兩個其實係maincast入面唯一做好人嘅角色
編劇好成功咁引導大家憎恨好人
呢套劇神就神係呢啲位
佢無睇足
Steve Gomez
想寫到無人係完美姐
hank點都係好人啦
Netflix 神劇?
netflix買左還買左 完全冇關係
我意思係你會憎啲唔想犯法嘅人。
仲笑我未睇哂,你地就係完完全全中左編劇(想你地跌入)嘅圈套。
https://www.youtube.com/watch?v=PawBjDGGOCQ
仲記唔記得一開始Walter White話係為屋企人但最後其實只係為自己。
https://www.youtube.com/watch?v=zXH6fhueO3I
Skylar同Hank絕對唔係完全(同大家普通人一樣),但佢地係成套劇入面都係盡力make the right choice。

唔講咁多了,次次都一定有人出黎嘈話Skylar點點點,就變年經。
另一套真係冇個好人嘅劇係Ozark。強烈建議大家睇!
既然你都唔打算討論嘅咁就算喇

得閒可以睇下ozark
岩岩出新一季
breaking bad 真係好撚好睇
walter white 有時真係好撚賤
成日要控制人又成日迫鳩人
但最後真係嬲佢唔落
skyler走落泳池睇到我爆晒粗佢做乜鳩
個個演員都勁好戲
神劇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞