點解breaking bad咁正都唔紅

195 回覆
18 Like 132 Dislike
好鍾意拍烏蠅嗰集
agger
I did it for me
巴打都有睇Adum ?
係呀
本身係睇Chris Stuckmann 但係發覺Adum呢啲得意好多
雖然都中意睇Stuckmann 不過Adum 講嘅戲多好多,仲聽埋Sardonicast
我鐘意BD到去左美國New Mexico 間炸雞店 真實係賣墨西哥菜
BB拎左幾多獎, 香港唔夠HIT因為題材唔可以係免費電視播
BCS更加要慢慢品嘗
劇透左都唔緊要
4 5季一定要睇哂
全部都係伏筆呢
前期呢啲悶scene 為後期嗰啲勁野提供合理性 特別係心理動機
Game of Thrones 都唔得啦,只係個題材對主流大眾冇咁吸引姐
Netflix 神劇都唔紅 拍埋BCS 啦
事實係Walter 條廢老柒足咁多集
好好地同炸雞佬合作 長搵長有咪好
死都要貪權 殺咗人之後自己又柒下柒下咁
到最後個仔又嬲咗佢 乜柒都無曬
睇左頭個兩集,,有d 悶。我朋友話之後主角既心路歷程同內容先係正!
呢套劇,唔可以煲,要一集一集咁睇,因為睇到個人好灰!

最後一季,決戰brother in law,唔敢再睇
其實佢本身想Jessie行返正途
但佢又唔識表達, Jessie又唔識諗
每一步都推咗大家去相反方向

佢由一個好保守嘅人去到搵到成就感個轉變好自然
反而有時好憎 Jessie成日都唔識睇大局
一路都無點進步
紅到變紫再變黑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞