點解breaking bad咁正都唔紅

195 回覆
18 Like 132 Dislike
老實講,的確係有呢D問題。一來套戲太舊,節奏上唔會刻意迎合觀眾。二來佢地拍拍下唔夠錢既話,係要改劇情。所以你會發現而家netflix比錢拍既better call saul係完全冇呢D問題
係BB睇感情線,又要睇幾型,一套character study 比你講到偶像劇咁
艾美獎屌打全盛時期GOT
Better Call Saul 節奏咪仲慢
完全唔覺
次次睇完一集都覺得 "屌 咁快完又要再等"
同意
BB某D集數個節奏唔係慢,直頭怪
BCS 今季其實有幾多集
點解netflix show只有6集
到而家都係神劇之一,當年紅到仆街
當年同期出嘅Sons of Anarchy 俾佢食住就真係唔紅
今季逐集上啵
頭幾集係幾悶
但之後好正 Saul goodman 同 炸雞佬出現不得了
神劇? 唔識欣賞

我覺得walking dead仲好過佢
自膠 見到有ep9日期了
我有煲既得好少
只有煲game of throne, lost, prison break, walking dead.. 全部都好過breaking bad
你講嘅除咗BB全部爛尾wor
Game of thrones咁垃圾都要拎嚟提...
個人認為近一兩年只有Chernobyl 同級
睇晒 點先叫紅? 香港少人睇姐...
點解breaking bad咁紅我都唔覺得正
睇咗幾集, 已經無動力再睇落去
GOT skip season8就得
仲有black mirror 同 witcher 我都覺得好過breaking bad
好 信你睇返 我都因為節奏太慢放棄左
啱啱追完,hank發現真相嗰下好兒戲

同埋好撚憎個老婆,個打靶仔把聲好爛聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞