Lego 討論區(12) 光復香港 時代革命

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
睇左片 好大架..1:8噤既Size
佢係1:8呀
個buwizz = 半架林寶價錢
有無巴絲有92280 /6295458既Dark Bluish Gray parts多?
上網諗住配點知個網比個number應該係6295458..點知自己order錯number...變左6344754..唔想等lego寄到..而且好似件part係有少少唔同
感謝
功能就一樣, 不過你訂個件有D易爆,
你去過INS, ONLY FOR FUN 搵左未
https://www.youtube.com/watch?v=H775LfTPXkM
黑色底說明書, 睇死人
去左現時點..唔係無既就得淺灰色無深灰
其實我見6295258/6344754笠位個扣有dd唔同..
咁件parts係咪有唔同功能就一樣..件parts勁難有..上網係有但要等
only for fun睇下先 唔該巴打
無深灰, 得淡灰, 頂住先
原來深灰得球場先有
即係無, 除非有人肯拆SET
搵LEGO 再寄過
但我好似比錯number lego果邊等收到parts再睇睇
唔該巴打
你哋喺邊度買亞加力膠嗰啲盒?
金魚街
大概幾錢到?迪士尼城堡個size
我見淘寶有 但係佢個size集運運貨落黎都幾貴下
係日本yahoo拍賣搵緊..希望有
迪士尼城堡個個size 都好大下, 唔會便得去邊
估唔到膠都咁貴
一個25 x 20 x 10 都2 舊幾水架 之前整過一次, 你可以行去講個size 俾佢聽, 佢即刻俾個價你
咁計埋運費都好似淘寶平啲 佢呢啲大件野要用體積計
有無巴打想夾侏羅紀79540?我淨係想要架車
去INS 搵下有無拆SET
1200蚊
邊到? 淘寶?
上fb搵人訂 我都係疊埋心水淘寶算
我見台灣蝦皮都係賣1000 HKD 左右
其實屋企有無位, 加多D整個櫃仲好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞