Lego 討論區(12) 光復香港 時代革命

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
執件改色
請問如果想痴lego 用呢種膠水就得?
或者有無其他推薦
值唔值得入?

有無爸打中伏?
唔係掛,驟眼睇我嗰盒冇事,全部都同一隻綠
hot rod 個字係貼紙

貼字真係唔駛入

自懂事後第一次玩Lego
會唔會砌唔掂

留名
你識買得呢兩盒唔會砌唔掂啦,係砌個陣啲齒輪小心啲, 可能睇錯第2 粒, 啲棍仔而家有比例圖, 圖會囉錯黎砌
Bugatti 個架最低跌到幾多?
想問 Ironman 人仔有無得分開買/抽 啱啱玩lego想儲哂佢啲裝甲
有, 不過有幾隻都過幾百蚊 , 你有無愛去追齊先, 現時點有得散買, 你去啲格仔鋪睇下, 上fb 啲谷徵又得, 而家買返上啲endgame 同infinity war 個啲im 先
有冇巴打買左21161 craftingbox3.0
啱啱玩返lego,想入呢set
建議:
平收76125set 入面有mk1 mk5 mk41 mk50
幾十到百頭大概有mk6 mk42 mk43 mk43無胸甲版 mk45
mk85 rescue
以上嗰啲基本上呢一年個價都咁上下
mk7 mk46 mk47本身嗰set都炒起左 隻野會浮動啲 撞著真玩家放會較好
Heartbreaker Space 潛水(呢隻會再貴啲) iron legion呢三隻見到百尾都買得過
warmachine嗰堆你儲多排再研究下 間唔中會有人放岀黎
mk33 iron patriot polybag就預左高價入 諗清楚先入
invincible之前我撞著間野散賣80 不過應該而家貴啲
砌砌下發現差咁粒.....
砌晒差一粒? 一係開第2包頂住先

打電話/sd email 去lego 補返欠件
只係追iron man , 我已經買左接近3000....
不過, 我自己追全新未砌果種(頭罩袋未開, 但無法確定隻人仔有冇被玩家自己砌過)

War Machine 而家差2隻
我age 個ultron 開始買, 係啲舊set 先散買, 其他成盒新set 買
我應該3500 買左4set(im3屋 hoa mk46 76104)
同好, 76031 開始落坑
不過, 我想知6869 同 10721 隻Iron Man有咩分別?!
無分別, 個陣猶豫緊買唔買6869 個隻, 之後出左10721 即刻唔駛諗, 即買
舊版好似高好少好少 金色差好少好少 基本上一樣
一樣咪最好, 唔洗食炒, 不過今年盒盒都一樣樣隻IM,
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞