Lego 討論區(12) 光復香港 時代革命

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
facebook有架喎..都好多加燈野賣..現時點...sweet magic都有
奧脫福搵左Brick Light呢間..幫球迷會整果間
但係佢幫你加?
之前整座71040唔識收線
D線飛曬出黎好肉酸
係呵 我突登拎比佢加...你如果想比佢加燈..你要約時間搵佢擺低比佢搞..快既可凝即日拎走都得既
第一次個奧脫福比佢加完線拎走果陣就咁搵d玻璃紙包住成個拎走..無箱托住走..結果番到屋企樓下開始散...拎到上樓變左咁

果陣整到灰..好彩自己最尾都砌得番...岩岩果個星期三再接再厲拎比佢加燈...今次我用紙皮箱加d墊保護4邊同頂死佢唔比佢郁...終於搞掂平安拎到番屋企無散
不過佢幫我整左都有少少線走出黎...算收得靚..收貨了
補番d parts就搞掂唔洗再煩
求開燈圖
有冇巴打依幾日落左ins 知大船同 minions 做緊咩價?

咁咋...我間房好窄..成日要搬開電腦先到出黎...同埋拎出拎入好撚驚撞爆個display盒同整斷d線搞到d燈唔著..之前d線已經整斷過兩次要搞到要托完又托番屋企..宜家等埋兩粒parts裝番落去就完美.
啱用$1300入咗盒全新戲院😝😝
邊度
好靚呀!
Facebook 平台
啲燈你係邊度買?你諗唔諗住拎去比人加燈?
如果你拎去比人再重新走線..倒不如換晒成組燈再比佢幫你走過一次線...叫佢幫你收靚番
都係現時點到買
71040咁大座我真係唔知點托過去
噤大座係驚托過去係驚唔知會整唔見邊粒parts又或者整散整甩左入面啲零件變未冚番好
我自己裝燈d件都獨狂飛出黎
唔敢想像搬出去
有無諗過再裝過
拆開4件用bubble 紙包住
新手用成7粒鐘砌完架車發現冇位擺
化整為零入盒當冇事發生
終於裝好啦
之前整散左
唔見左少少parts..等緊Lego寄番黎比我
唔見左6195258*1、應該柯打6295458/92280但我上網睇錯左parts number柯打左6344754
92280、6344754兩件parts好似有少少分別
有無得睇你果個走線走成點
你留多次tg比我
之前好似sd過比你睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞