Lego 討論區(12) 光復香港 時代革命

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
新Avengers tower幾時出
去返返斗城價, 但無好似偵探社銀行咁癲
6 月尾睇下會唔會有
鐘意咪買 美式係幾正
遊樂埸同火車想加摩打
應該買邊隻remote同摩打?
wd40支除塵有冇巴打試過有冇用?會唔會影響啲件?

架林寶嘅step367.. 網上version同實物 居然係有差異..玩咗20年lego第一次見

有冇師兄有同樣問題?
用清keyboard 個隻核突膠, 啲隙位會吸到啲塵
Motorize the Fairground Mixer with the LEGO® Power Functions 8883 medium motor and 88000 AAA battery box

motorize the Ferris Wheel with the LEGO Power Functions 8883 medium motor and 88000 AAA battery bo

Motorize the Roller Coaster with the LEGO® Power Functions 8883 medium motor and 88000 AAA battery box

For 10254 , To motorize the engine, purchase items 8879, 8884, 88000, and 88002. Instructions can be found in the back of your building instructions.
一舊清唔清倒一間屋?
一開始用掃掃咁啲, 之後隙位先用膠, 應該夠清一間, 好似三十幾一舊, 用到舊膠變色就扔
想問下你地會用咩掃塵
試過用毛筆但會整花啲件
化妝掃
原來係咁 我都搵緊
THX
我會成間拎去廁所個企缸塞左個蓋再拎花灑射水
人仔就拎桶浸
之後毛巾抹乾自然風乾再擺返上櫃
lego惹塵惹到仆街
入晒櫃都可以有塵
60264同60265
香港出咗未?
無人講lego 10273,
睇落幾靚
我d大屋都係一層層咁做,無貼紙好放心
個內籠同可玩度一定贏10228 舊鬼屋, 外表就覺有特別

新鬼屋對香港人黎講高等滯, 唔夠位放入櫃
10228個間嚴格黎講唔算大屋
只係series既延伸
我諗住買,砌完影相之後將上層拆走兩格改矮放入櫃就得
見街未
Ins 唔知賣幾$...
3千幾塊,砌完當散件得閒 diy 改下都唔錯
咁10273 都唔算係modular house 系列
等便啲先入,樂高之前拍片改到個塔有一個人咁高去玩個跳樓機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞