🤓🤓🇭🇰🏦🏪連登第一屆電腦賣物交易所💻💽💰

1001 回覆
31 Like 67 Dislike
有無DDR2 RAM 有部極舊desktop 仲開到但得2gb ram
另求17吋moon, 本身得個15吋正方形moon

兩樣我都有

放唔放

why not

只係個mon既開關神神地,熄唔到既

sorry遲左覆,放幾錢?

事但啦 你中意

BTW近邊頭?

東鐵

咁你想幾時要

要下星期先得 巴打近邊頭?我可以就你
有冇人想收張750ti 岩岩換左1060
有無DDR2 RAM 有部極舊desktop 仲開到但得2gb ram
另求17吋moon, 本身得個15吋正方形moon

兩樣我都有

放唔放

why not

只係個mon既開關神神地,熄唔到既

sorry遲左覆,放幾錢?

事但啦 你中意

BTW近邊頭?

東鐵

咁你想幾時要

要下星期先得 巴打近邊頭?我可以就你

我大西北 屯天元

同問 有張zotac 750ti
放notebook ASUS i5 5200u 8g ram 940m display
有無人想收1070? 放Zotac gtx1070Amp 新淨 盒單全齊5年保 放2600
有冇巴打有LGA1155 嘅底板出售?

部二奶機係,但重有用唔散得
嘩屌點解而家d ram價咁撚貴
岩岩醒起之前買左條klevv ddr3 8gb 1600
部機唔岩用就一路擺左係度
果時二百幾買 而家四百幾
期待手持8gb ram 就可以屌西既日子

唔介意用h61既可以落腦場買

唔介意用h61既可以落腦場買

有塊 p67a ud3 b3
嘩屌點解而家d ram價咁撚貴
岩岩醒起之前買左條klevv ddr3 8gb 1600
部機唔岩用就一路擺左係度
果時二百幾買 而家四百幾
期待手持8gb ram 就可以屌西既日子

8gb ram /Q
CPU: AMD A10 Trinity Quad Core 5800K socket:FM2 HKD 250

MB: gigabyte GA-F2A85XM-D3H FM2 HKD: 250

Display: Sapphire HD7870 2GB 256bit HKD: 500

因砌左新機, 賣舊機100% work, 各私保 3日

總價: HKD1000

如有問題or分開買, 請聯繫

有意Email: dsellproduct@gmail.com
放售
Asus Gtx 750 ti ,雙風扇版,要插電,已用半年,$780
放售
Asus Gtx 750 ti ,雙風扇版,要插電,已用半年,$780

巴打 我半年前500蚊已經收到750ti雙風扇 技嘉既
800蚊可能已經收到960 2gb二手啦
有冇1155 CPU ;3XXX 77W最好啦
放售

巴打 我半年前500蚊已經收到750ti雙風扇 技嘉既
800蚊可能已經收到960 2gb二手啦

800蚊960我係出1070之後1個月已經放緊
而家可能800蚊係4gb 既960
Asus UX303 I7 8GB 512GBSSD 840M
有一年保 賣6000
有個Samsung 20吋 16:9 moon 1600*900解像度
無死點無光點
VGA&DVI input 各一
https://t.me/benzopyrene
有無巴打有z97板
有冇1155 CPU ;3XXX 77W最好啦

有粒i5 3340
@peabean

賣幾錢

想收750 放幾錢?
tg plz ccget4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞