🤓🤓🇭🇰🏦🏪連登第一屆電腦賣物交易所💻💽💰

1001 回覆
31 Like 67 Dislike
$1500 收唔收到 1060 3GB?

1060 6gb都係2000唔使
收一個ddr3 8gb ram tg lihkg666
收2條DDR3 1600 8GB RAM

1060一手唔比礦工抄起晒咩?
仲有我因為想平啲買先諗二手3GB
BTW 謝爸打
放張藍寶7970 3g
自己換左arctic xtreme3散熱
無單無保 $500
另可換support non k oc既z77板
tg echan714
有無人放gtx 760或以上既display 唔洗去到1080ti 個種 tg:lihkg666 請出招
有無人放gtx 760或以上既display 唔洗去到1080ti 個種 tg:lihkg666 請出招

樓上張7970岩唔岩
徵一隻M-ATX機箱同埋600w左右火牛
最好屯元天交收

BTW 謝爸打

千七蚊放水冷AMD FURY比你唔要
係要搵1060

https://www.youtube.com/watch?v=qePzD5gXYio

有單

BTW 謝爸打

千七蚊放水冷AMD FURY比你唔要
係要搵1060

https://www.youtube.com/watch?v=qePzD5gXYio

有單

~2400已經有1070
$1600 我諗先抵買

樓上張7970岩唔岩

唔洗啦 有信仰問題
有無人放antec/corsair 550w 牛一隻?
tg:lihkg666
放Asus Strix Gtx 1080 8G $4500
見過有人放3350
收1080
收1080

樓上唔係有張4500?
放2014 MacBook Pro 13吋 128gb

Crosair DDR3 1600 4GB*2 8GB*2
HIS 7850 Fan 2GB GDDR5
TG https://t.me/Djeo9384
放 MasterFan Pro 140 Air Flow 2個
買左1個月 用左幾日
要既留TG
收crucial 8gb ddr4 ram

BTW 謝爸打

巴打係咪要1060 3gb 有單無盒 介意麼?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞