🤓🤓🇭🇰🏦🏪連登第一屆電腦賣物交易所💻💽💰

1001 回覆
31 Like 67 Dislike

[/quote]

Samsung 27 inch curved monitors
tt esport keyboard RGB and mouse
tg: lihkgen
Full set 10k

想散收TG留價

[/quote]
砌左2個月 所有野都仲有保養[/quote][/quote]
屌你老母 賣垃圾 廢人用廢機
過一排,買全新好過

Samsung 27 inch curved monitors
tt esport keyboard RGB and mouse

想散收TG留價

[/quote]
砌左2個月 所有野都仲有保養[/quote]

想散收TG留價

砌左2個月 所有野都仲有保養[/quote]
surface pro3 i5有無人收?呢家值唔值2k?
Intel® NUC Kit NUC6i7KYK
i7 6770
8gb ram *2
256gb m2 ssd

全新未用過

想散收TG留價

砌左2個月 所有野都仲有保養[/quote][/quote]

想散收TG留價

砌左2個月 所有野都仲有保養
[/quote][/quote]

唔洗狂推喎

想散收TG留價

[/quote]

唔洗狂推喎[/quote]
上肥花放啦
Sorry 因為急放
Sorry 因為急放

自己開個post啦
放垃圾 i7-5960x
有盒無單 過保
請出價

留contact

5960x賣左未
Sorry 因為急放

上肥花/EPC放啦
其實我呢部機既配置係咪太差唔會有人收
如果係的話 咁我唔再推
如果係的話 咁我唔再推

唔算,只係無乜人會成部收

而且呢度既人極討厭洗post
如果係的話 咁我唔再推

唔算,只係無乜人會成部收

而且呢度既人極討厭洗post

Sorry 巴打們 唔好勞氣
其實你上肥花 ,epc散放好過呢度full set放 ,個價可能仲好添
但你係咪full set連mon 加keyboard mouse放
想收一張r9 270,有無人有?

r7 260x 有冇興趣 ?

sor,要黎xfire,一定要r9 270
其實你上肥花 ,epc散放好過呢度full set放 ,個價可能仲好添
但你係咪full set連mon 加keyboard mouse放

懶得散放
唔係阿 連晒所有野打算放12k左右

sor,要黎xfire,一定要r9 270

X火唔洗同一張卡bo

想散收TG留價

[/quote][/quote]
有興趣收條ram
telegram 留左言
放垃圾 i7-5960x
有盒無單 過保
請出價

留contact

5960x賣左未

Tg:edmtl
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞