🤓🤓🇭🇰🏦🏪連登第一屆電腦賣物交易所💻💽💰

1001 回覆
31 Like 67 Dislike
朕係一隻it狗,
呢半年終於有份長工返砌左部新機,
為環保唔想浪費,有一堆舊/無咩點用過𡃁電腦野想放

歡迎騎劫

1. AData 4GB Ram DDR3 X 2 1600 私保30日 無單
起bid價100蚊,一口叫價10蚊,7日內無高價姐回即食(2017-April-16前)

2. 有單有保 用左半年 ATI R240 2GB 藍寶石
起bid價350蚊,一口叫價10蚊,7日內無高價姐回即食(2017-April-16前)

3. AMD A10 5800K 私保30日 無單
起bid價200蚊,一口叫價10蚊,7日內無高價姐回即食(2017-April-16前)

4. LG DVD/CD ROM 私保7日 無單
起bid價10蚊,一口叫價10蚊,7日內無高價姐回即食(2017-April-16前)

5. Foxconn FM2 a55m e33 私保30日 無單
起bid價100蚊,一口叫價10蚊,7日內無高價姐回即食(2017-April-16前)

6. Antec Neo Eco 400W 火牛 私保30日 無單
起bid價150蚊,一口叫價10蚊,7日內無高價姐回即食(2017-April-16前)

7. TPLink - USB wireless adapter (雙天線) 私保30日 無單
起bid價80蚊,一口叫價10蚊,7日內無高價姐回即食(2017-April-16前)

多謝咁多位, 支持環保
垃圾徵價?
垃圾徵價?

睇岩可以平賣 無人要就堆田嫁啦
Adata 110$ 可以upgrade 下
我比正評 最好多d貨 好過出去比人呃
支持
我比正評 最好多d貨 好過出去比人呃

岩啊 係到起碼唔岩價有巴打屌下 除非假膠
LG DVD/CD ROM
10蚊
Item 3: $200
Item 5: $100

2&6 $300
明碼實價會唔會好過bid黎bid去 ?

我又放
F2a85m-le
Amd X4 740
Adata 4gb ram (1600)
自己出價
底板支援crossfire
明碼實價會唔會好過bid黎bid去 ?

好似ps4 二手game個post咁
簡直係買賣post既清泉

我又放
F2a85m-le
Amd X4 740
自己出價

F2a85m-le
Amd X4 740

1蚊
三樣要晒1蚊

我又放
F2a85m-le
Amd X4 740
自己出價

F2a85m-le
Amd X4 740

1蚊
三樣要晒1蚊

又係你

我又放
F2a85m-le
Amd X4 740
自己出價

F2a85m-le
Amd X4 740

1蚊
三樣要晒1蚊

又係你

又叫人自己出價 想點先
留個range囉

樓主個post唔係話唔好
但擺底個價錢 價啱咪直接拎走囉
bid嚟bid去仲要等七日
放售
i7 4790k 4GHz
gigabyte z97x gaming 3
gskill 8gb 1600 x2
Nzxt h440
crucial bx100
請出價
6. $100
放售
Nzxt h440
請出價

i7幾錢?
放售
Nzxt h440
請出價

i7幾錢?

Item 4 $20
1. $120
1. $120

1.$130
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞