🤓🤓🇭🇰🏦🏪連登第一屆電腦賣物交易所💻💽💰

1001 回覆
31 Like 67 Dislike
誠收DDR3-1600 8GB x 2, 最好係 Klevv
我可以用G.Skill DDR3 1866 16GB Kit set (8GBx2) 交換
因為兩set ram唔夾機

pish
[quote][quote]

Push
仲有個Samsung 27inch 曲mon
tt esport keyboardRGB and mouse
tg: lihkgen

Push
]

Push
tt esport keyboardRGB and mouse

Push
[/quote][/quote]
tg: linkgen

有無巴打有興趣成部機收? spec就上面張圖
砌左1個幾月 一切正常

咁新都唔要?

Push

成套放 簡直係不可能的任務
不如你講下打到幾多折

試下放13-14左右先

14k ? 1080ti 都出到啦巴打

砌左1個幾月 一切正常

咁新都唔要?

Push

不如你講下打到幾多折

試下放13-14左右先

可能因為佢連正版windows呱
剩番張galaxy gtx760 mini $500 有盒有單過保

pish

另外放兩張底板
msi zh77a-g41有保到今年12月350$
一張半壞asrock p67pro 開到機有時hang機重插ram就用到100$

pish

pish ag

Asus turbo-gtx960-oc-2gd5
放左係度好耐冇用過,有冇人要
放垃圾 i7-5960x
有盒無單 過保
請出價

砌左1個幾月 一切正常

咁新都唔要?

Push

不如你講下打到幾多折

試下放13-14左右先

咁散放算 睇岩咩野 加我tg lihkgen

砌左1個幾月 一切正常

咁新都唔要?

Push

不如你講下打到幾多折

試下放13-14左右先

有意放相入面d野
睇下有無巴打有興趣啦
全部野今個月拆出黎,之前一直用緊

個ssd有問題,成日會斷連接但又會自動連返

個usb mon都有問題,駁左無畫面出
放msi gtx960 4gb
$850
有盒冇單
Telegram: alvakk27
5000蚊砌機 2年貨仔
賣2000有冇人要

Spec??

其實未放得 屋企人仲用緊 要遲d
不過想上黎問下有無市

砌左1個幾月 一切正常

咁新都唔要?

Push

不如你講下打到幾多折

試下放13-14左右先

咁新都唔要?

Push

不如你講下打到幾多折

試下放13-14左右先

Push

不如你講下打到幾多折

試下放13-14左右先

全套連mon 基本野 13k放 可議價

請隨便出價

仲有3隻藍燈穿甲彈,好新少開

最頂嗰3隻corsair 14cm巴打諗住放幾錢?

AP121-L 藍燈穿甲彈 X3 60$/1
AP121 穿甲彈X1 50$/1
CORSAIR機殼跟機FAN X3 20$ X1

請隨便出價

CORSAIR機殼跟機FAN 12CM X3 20$ X1
14CM X1 30$ X1
COOLERMASTER 廉刀藍燈 X2 30$ X1

放Corsair H100v2
二月中買 有五年保養
所有配件同盒都齊 因換新水冷而出售
有意tg:loner_lihkg

請隨便出價

CORSAIR機殼跟機FAN 12CM X3 20$ X1
14CM X1 30$ X1
COOLERMASTER 廉刀藍燈 X2 30$ X1

仲有隻500W ANTEC火牛 100$
剩番張galaxy gtx760 mini $500 有盒有單過保

pish

不如你講下打到幾多折

試下放13-14左右先

全套連mon 基本野 13k放 可議價

galaxy gtx760 mini $500 有盒有單過保
有意加.tg https://t.me/C9_Sneaky
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞