[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(45) sem2繼續鬥請槍!!1001做咩又唔開po呀

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
正常嚟講lecturer都會睇返係遲幾多
好人嘅你唔遲太多都無乜所謂
衰啲嘅就只要紅字都當遲
所以好睇係邊一個lecturer
祝好運
點解成日有啲咩嚴唔嚴嘅問題
你鳩做又有甩漏點都唔會高分
盡力做好佢check多幾次呢啲係學生本份嚟
唔會因為條友唔嚴就咁算

如果因為覺得嚴而check多幾次又有得改係咪代表做得唔夠好...?點解要因為嚴先驅使你做得更好?
之前一開堂以為佢係killer 點知佢唔係 phoebe比分緊過mc yuen
MC 不嬲都好
係佢鐘意叫人答問題姐
佢比分唔差
Sem1 iae我講到1999都比左17/20 分我
我屌垃圾notebook 喺online interview 前一刻死咗
除咗send email之外仲有咩做
佢仲話Assignment1逐個逐個email send成績聽到好感動,咁樣佢workload重左好多
佢真係唔差架
希望大家珍惜佢嘅堂
只要有聽書有答佢問題
跟佢要求做
分唔會太差架

我發覺space 好多老師都好好
打電話?
好慘 希望佢會比多次機會你
禮拜六唔聽電話
其實Turninit會根據咩highlight覺得有相似既句子?
我都想知
明明啲野全部自己諗
Reference 都冇搵過
都可以去到19%
係呀
有啲科嘅文係純粹比個人睇法
我真係source 都冇搵 諗到咩就打
點知佢highlight 19%
hab
我連cover page都冇打
淨係得內容+名+sid
就係入去睇完佢highlight 啲我自己諗嘅句子
都可以有幾隻字一樣sentence structure (我真係冇抄過)

啲similarity 係咪拎黎搞笑
米甘
有陣時 Turnitin真係好奇怪咁老師有冇問你之類?
冇呀
我諗住啲lecturer 應該會去睇下啲similarity 嘅
交左我就唔理啦
除非有啲真係睇都懶得睇然後話我抄啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞