[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(45) sem2繼續鬥請槍!!1001做咩又唔開po呀

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
有冇人報咗捷克三國遊學團收到通知
12月申請 4月都嚟仲係冇影
侵唔侵我玩都通知聲吖大佬
拒絕唔收我都講聲啦
一樣未收到通知應該收咗皮
應該都去唔到
想問如果GPA太低係咪會踢你出校
定有得retake,今年完全俾運動搞到連少少讀書意欲都冇埋

想retake一年
學店係唔會踢人出校
Retake既話唔清楚
識人gpa太低差啲比人踢會有interview問你點解咁低
不過你表現正常就冇事學店嘛
最後佢都有得retake
姐係你內定又好 跟gpa收人好 跟interview收都好(我連phone-in都冇)都通知下落選嘅人吖 到依家揀咗未又唔知 進度又唔知 大佬呀咁點plan schedule呀
到時我以為落選plan咗到時去旅行去返pt嘅 突然又同我講話你又有得去(雖然機會好細)咁我咪要改嚟改去
想要你通知聲姐又唔係迫你侵我玩 岀封email話好抱歉名額有限而你喺候補名單中 大家都好睇又心照
想問下有無人收到政府嗰個outstanding scholarship通知
慢撚過政府4千蚊
報左new zealand又係完全冇反應
你驚死會冇咩。。
一定會有放心
我連interview嘅email都冇
我原本係報Poly
但驚收唔到Offer先諗住報IC做backup
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞