[HKUSPACE]召集所有太空人面孔(45) sem2繼續鬥請槍!!1001做咩又唔開po呀

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
你reject左?
我仲未有消息
係冇叫你interview 定點
未叫我interview,我都叫做好早報名個啲
就會諗係咪我連一個interview機會都唔值得俾
佢有冇send link 叫你俾additional doc? 我睇佢個網站 話interview 係依段時間
有呀交左supporting documents,但都係未有interview 佢網係寫interview日子係幾月到幾月?
搵唔返添 冇記錯係3月至4月 或者你打去再問問
好呀 謝謝你
因為佢係3月頭send email 叫我in
有冇人識做Healthy Living Asm2 完全唔識做
唔係畫structure 同 enzyme involvement and secretion(?)
去ppt搵一搵其實唔難做
再唔係google埋omega9 structure 就已經有埋圖……
第一題好似notes有齊曬答案,第二題都係,甚至可以Google搵到成個system嘅結構
如果你連notes都懶得搵,咁就冇辦法啦
我中學到而家都係讀文科 但唔係做伸手黨嘅藉口囉………其實好多野可以係ppt同google搵 但你咁樣都唔肯搵嘅話 真係唔想幫你囉………
Social science 但係ic 報唔到
得Space嗰邊嘅part time 讀
Yes 雖然佢嗰科嘅website page有course code
但點知佢application form入面冇course code
都唔知邊邊先係最update
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞