點睇youtuber-有啖好食?

180 回覆
22 Like 146 Dislike
但佢有次話佢自己30歲,好似係珍寶海鮮舫條片下面有留言講
佢拍片會影埋成間餐廳環境,條片睇落有空間感,同埋有種居高臨下feel睇全景,拍得幾好睇,comment嚟講個人鍾意Alfred,各有各好
21歲中學畢業🤔
應該係有錢仔
不過佢啲懶音多,口音又好怪
睇佢啲shot係幾好睇,特別係珍寶海鮮嗰條片
可能佢自己本身做sales或者搞生意都未定,30歲嚟講佢打扮有啲太過成熟
肯定係黃. 上年開始佢個fb 日日d post 屌狗. 拍片類型唔同,唔係行得好前果類youtuber.
佢話自己2字頭wor

好黃wor
佢個隻應該唔係AP黎,係另一個brand不過design差唔多
之前有條片show到咩牌子,跟住有人comment話識貨
你睇珍寶海鮮舫條片
拍得唔錯, 佢好有錢, 完
有啖好食好似都係自費?
好多人話佢唔識食 但點先叫識食?
唔識食
有集食師父發板 未見到野食就幫日本仔狂打j
如果廣告都還好 冇錢收就覺得好嘔心
佢黃架
認同。聽到令人好反感。除左學校上中文堂,邊會有人狂講四字詞、有時仲要講啲唔知係咪自創既詞語。大佬又唔係寫小說,冇估錯佢應該都係新移民。仲有佢講野語氣直頭係朗誦,成日專登講慢同講大聲啲四字詞,太扮野。最搞笑係佢最鍾意一年生日幾十次R著數,又試過幾次兩個人去食貴野但叫勁少野,話’老婆頭先食飽左‘。下?食飽左咁又入嚟食?定錫住荷包又死要面炸?!而家已經冇睇佢
真係無話可說
不能同意更多
佢有話自己90後

但問心睇佢我不如等睇L佛陳啦
仲有佢次次介紹酒店時都好強調個浴缸放唔放得落兩個人。有集又唔知做乜影佢老婆露肩背浸浴好耐,成日影佢老婆等等,好似刻意攞佢老婆嚟哂命,明示暗示自己將會/尋晚瘋狂屌閪咁。大佬呀,我都唔講佢老婆靚唔靚,唔好咁撚白痴好冇。
無撚有錯 條友好似心理唔平衡咁
加埋條女又豬西 狗也不屌啦
唔係呀嘛
我睇左幾條又唔係好覺
但係咁close up佢老婆就真
佢老婆好反胃
劉家衡依條仆街同魔鬼捉天使的我入青山,天冇眼,希望個天收佢,劉家衡最仆街。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞