香港奇撚怪嘅小朋友故仔書

328 回覆
17 Like 550 Dislike
大個咗咪又係鍾意去日本多過中國~
反而想知買呢啲書比小朋友既家長諗乜
東洋鬼子呢啲字小朋友學既咩
推到條臭西仆街
反而想知買呢啲書比小朋友既家長諗乜
東洋鬼子呢啲字小朋友學既咩

唔洗家長買
啲小學周不時都會有兒童讀物作家開talk
講到本書好搞笑好正咁
間小學就會買十本八本擺係圖書館
啲小學生就會仆晒去睇
洗腦一條龍服務
依家咩嘢世紀, 仲東洋鬼子
算鳩數啦
正常嘅小朋友就算點俾人灌輸都好大個睇多啲見多啲識多啲之後就會變咗崇日撚
幫手推比多d人睇到
Post去時事台
推上報啦屌 對小朋友煽動種族仇恨!
算鳩數啦
正常嘅小朋友就算點俾人灌輸都好大個睇多啲見多啲識多啲之後就會變咗崇日撚

你由細到大不停洗你腦 你自自然然會拒絕接觸佢地
算鳩數啦

而家至怕佢洗到班小朋友唔想去接收某方面嘅資訊啊
中国兔仔啲fd
下 好大件事喎 一定要推上報
但至驚推上報啲家長都唔覺得有問題
有好多大中華膠
其實煽動種族仇恨既書唔係唔出得版既咩
其實煽動種族仇恨既書唔係唔出得版既咩

正常就係嘅,不過哩啲只係自己出資印
痴撚線 政府冇規管?
屌我出本13億蝗蟲既兒童故事書又得唔得呀?

小朋友未有自主批判思考 世界觀 基本認知
咁來玩洗腦法 做得出既都唔係人

你過到淫審就得,某程度都幾鬆
痴撚線 政府冇規管?
屌我出本13億蝗蟲既兒童故事書又得唔得呀?

小朋友未有自主批判思考 世界觀 基本認知
咁來玩洗腦法 做得出既都唔係人

你過到淫審就得,某程度都幾鬆

香港政府真係垃撚圾 多少少性描述既書就要入膠袋
上邊本咁既野都出得街
不如作者直接出埋依個故事啦
老師:大家知唔知依樣水果叫咩名
學:提子
老:對,係巨蜂提子。想食既同學仔就去日本搶

老師:大家知唔知依樣水果叫咩名
學生:提子
老師:啱,係巨峰提子,想食嘅同學就去打到一半鬼子攞返你哋應有,祖先留落嚟嘅提子
佢而家比較似咁
*日本鬼子
推上報啦 咁荼毒啲小朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞