支那武漢肺炎-全球疫情 討論區 01

5001 回覆
92 Like 4 Dislike
唔好發夢啦,你咁講到口罩好有用,只係因為你仲想搏命人群聚集咋.比如話返學返工. 而事實上777衙門都醒過你,寧願唔開學住,就算齊口罩都唔搏.
由頭到尾都係話減少而唔係消滅
支那人如果連口罩都唔戴滅左國啦
而且開頭唔知原來眼都會傳染冇防備
重有啲賤西支那人特登吐口水落門同𨋢
垃圾國家唔可以要黎做benchmark
佢屋企全中
瑞士+6 Confirmed,Total:508
證明等夏天來臨武漢肺炎就會消失已經已經破曬產
以佬仲要年年打仗同成年夏天(得雨季)
由頭到尾都完全冇信過港共既偽進制數字(篤數篤到平均每日爆幾單武漢肺炎)(唔駛再講所有醫護都係黃會爆料)
全年夏天?
以色列部分地區冬天凍過香港好多仲會落雪
巴林+47 Confirmed,Total:159
香港跌到23
巴林瞬間過左香港
香港變成聯賽升降機
巴林升埋班
佢琴日成日冇加到
我記得以色列冇歐洲(包括北歐)咁凍
美國+1 Confirmed,Total:1052
羅馬尼亞+1 Confirmed,Total:31
https://youtu.be/B1KgBx8s5Lk

台灣最快5月有疫苗
我一月去咗耶路撒冷 日頭得十度
係無北歐西歐咁冬 但一定唔會係叫成年夏天囉
咁快?美好似7,8月先有?
同埋日本做測試嘅門檻高都有影響
市民又唔敢睇醫生
有機會多隱形患者

韓國一嚟就大包圍新天地教會,出嚟數目大,但一下大包圍晒就控制到
猿割勇又鳩噏香港「初步受控」(之前1月鳩吹支那武漢肺炎冇中蟈沙士咁嚴重,跟住又話香港最差情況會有140萬人感染支那武漢肺炎)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞