支那武漢肺炎-全球疫情 討論區 01

5001 回覆
92 Like 4 Dislike
來了 光復世界
啲鬼佬真係當講笑仲唔信
日本有個廿歲變武腦炎添
班白皮豬見你戴口罩會反而會歧視你,你再講佢地就會想毓手揼你咁冇衞生常識,佢哋要為自己嘅行為付出代價
7個中剩佢1個,叫佢快啲搬走,如果唔係實中硬
岩,但道怎觀念比人小
Connecticut confirms its first case of coronavirus, and Oregon's governor declares a state of emergency.
捷克+1 Confirmed,Total:32
英國冇加入神根區,唔知有冇關係
死黑警先有望
班飯局曱甴又真係曱甴,咁都冇事
咪on9啦
每個case都要經好多人處理
點會呃到大眾
政府同工聯會民賤聯而家出盡力派口罩俾廢老藍絲,立法會選舉投票前唔俾佢地死住。
有咩地方會唔緊張呢兩樣
https://e.vnexpress.net/news/news/nine-foreigners-test-covid-19-positive-in-vietnam-4065964.html
越南最新9宗都係外國人,同之前一個患者同一班機由倫敦飛河內
香港條數一定低估,唔係全面check,走甩好多隱形患者,如果以為冇野放鬆真係好危險,特別香港獨有老人院/中心又多又密,是但一間爆都可以死好多人
有d 驚開始
呢邊仲係有好多大型活動
有一樣野啲坡豬都係答唔到我
佢地自稱醫治率超高又快手
佢地性格咁鐘意上位,點解會唔大事宣揚自己個療法幾咁撚勁
佢地個個
你都收到風既話 你話金仔知唔知
槍斃左啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞