支那武漢肺炎-全球疫情 討論區 01

5001 回覆
92 Like 4 Dislike
仲歐國盃?咪諗啦
世界末日未
玩完啦
已經阻止唔到全球大流行
而家係日日睇數字升
同疫苗幾時出現

利申:Plauge 2年經驗
武漢肺炎源頭是中國
翻譯:「一切都會好起來的,留在家裏吧!」

點解死亡率咁飄忽?
首先除咗中國同伊朗,我覺得其他國家係可信!
但意大利同韓國個死亡率差好遠!
而且睇返香港同日本嚴重同危殆其實都捱到好耐,睇報導都好多嚴重超過二星期!但意大利同美國依d大爆發左一星期左右就不斷出死亡數字!
歐洲計德國死亡率應該算最低!
應該關大規模測試事
韓國爆31號大媽嗰陣
搵晒新天地教徒做測試
應該搵到好多輕症
或者係無徵狀嘅患者
所以確診人數多
但死亡率無咁高
今日好值得mon,有三樣野可以睇

1. 香港降班
2. 意大利過萬
3. 南韓跌落第四
仲要睇美國數字係隱定,定係大覆上升!美國如果爆到意大利咁就經濟陷球剷
幫推

唔好意思 借一借位

和理非 手足 家長 學生都請入黎

tg 支足channel
https://t.me/materials201920

大家可以幫下班細路
美國+8 Confirmed, Total: 738
尋晚侵侵先話5百幾
美國爆到...
當初滅聲李文亮嘅都係呢個極權
用你呢個邏輯
先餓死幾千萬人,幾十年後人人有元素表食都係高效率滅貧
留名
日本係咪開始穩定落黎
同埋伊朗亡國未
雜總去左武漢
日本都無點去驗
要睇醫療系統有冇崩潰,同埋確診率,我諗泡菜有病果啲應該確診得7788,相反意大利重有一堆生勾勾嘅喺出面
係香港警甴刑事恐嚇市民呀!700萬人得個20萬人睇過?

https://www.facebook.com/flashmediahk/videos/562101644410992/?t=6

每個人唔該同我用真身ac share出去
電視新聞唔播我哋就要20萬個shareing
Share到全世界不論黃藍都見到

[國際連衞兵] 香港有難時就要人Stand With HK,人地有難時就White Trash抵死
https://lih.kg/1918234
美國+15 Confirmed, Total: 753
USA+15 total:753
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞