支那武漢肺炎-全球疫情 討論區 01

5001 回覆
92 Like 4 Dislike
支那人知到政府有幾唔可信識自救
相反啲白豬仔仲輕視個病死都唔戴口罩
Right move
南韓

韓國六名肺炎患者確診前兩周曾經捐血 已輸血給9人
https://lih.kg/1917848
無得救

而家twitter好多白豬仔係咁係度話都唔知驚乜蠢人先會驚
以色列係玩date back添
14日前先返國全部即時隔離
所有非本國公民禁止入境
一個月再問佢地
其實班人平時諗野係咪都係咁
唔怪得知咁多左膠大愛撚
一個月後仲喺度再講
我問過我班朋友點解唔戴口罩,一嚟佢哋驚恐怖主義,因為蒙面多數都係賊,二嚟佢哋覺得中咗就係中咗,避唔過
原來今年有blue moon仲要係Halloween
勁邪

Normally, there are 12 full moons in a year because one occurs each month. But in 2020, October will have two full moons, once on October 1 and then again on October 31.

Two full moons in the same month is known as a "blue moon." And the fact that the second one falls on Halloween truly makes this event "once in a blue moon."
下次開新post貼出黎置頂BinC
兩邊都假,宜家個基數假,每日增加個案都係假
分分鐘係70+萬人感染 + 一日感染500-1000
但支那個種極權抗疫法係有d用
硬封城 停地鐵巴士私家車
小區都封鳩埋 幾日先俾一個人去買野
立強制蒙面法逼所有人實口罩
湖北人走佬出左去都各省支那人篤灰捉走
又叫晒外國既支那人寄物資返去
必要時犧牲一省救全國
歐美政府做唔出咁極權既措施去限制
做得太遲
中南海個小學雞以為無事咪壓住先囉
個小學雞講一帶一路成鬼日講咩命運共同體
宜家真係唔慌唔命運共同體啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞