突發!又有仆街棄養

399 回覆
360 Like 9 Dislike
屋企又冇籠又冇貓沙 今晚我都唔知佢點過

你要既,開到聲大把TKO撚幫你
如果樓主睇NPV,建議去北角果間,服務高質好多。

想問大約幾錢到,佢隻腳好似有傷受

睇下外傷定內傷
普通外傷,擦損就300左右。內傷例如筋骨受損,要照X-ray 就800就唔甩。印象中淨x-ray已經400蚊

佢外面冇傷口冇擦損 如果可以照到有咩問題就好 800都照比住先
棄養死全家
咁可愛都捨得唔要
屋企又冇籠又冇貓沙 今晚我都唔知佢點過

你要既,開到聲大把TKO撚幫你
如果樓主睇NPV,建議去北角果間,服務高質好多。

想問大約幾錢到,佢隻腳好似有傷受

睇下外傷定內傷
普通外傷,擦損就300左右。內傷例如筋骨受損,要照X-ray 就800就唔甩。印象中淨x-ray已經400蚊

佢外面冇傷口冇擦損 如果可以照到有咩問題就好 800都照比住先

錢果方面,樓主要唔要幫手
棄養正仆街
會阻住你訓嫁 小心d

有好心絲打比左貓沙 貓糧我
終於肯去廁所
貓貓正常行到嗎?
成班貓撚係到打飛機
樓主好好心
希望佢快啲搵到新主人
樓主好好人,未養過貓都肯咁出心出力👍🏻
樓主加油!多謝你咁有愛心!
四肢有冇問題?

可以暫時照顧住,屋企有兩隻貓
成班貓撚係到打飛機

又射唔到你關你撚事
出返去啦柒頭
貓貓正常行到嗎?

我都覺得好似有啲事
離一離題,各位巴絲餵開邊隻糧?
好心有好報 樓主養唔養
求下你唔好買超市糧,質數好差。睇醫生條數都係到。比d水佢飲先,同埋關晒d窗,貓好易好奇心大會跳出去。出入門小心佢未慣地方會衝出去。

請問樓主會唔會考慮養?

超市糧俾你講到毒藥咁

無得食同食住2日先你點揀

btw樓主樓上有人話將軍澳可借嘢 聯絡左未
睇佢唔算好細隻 應該唔太難搞
緣份貓啊 你係被揀中嘅細路

我會出去買,住就希望樓主收留

利申有養緊3隻狗,早排都係街邊救左4隻貓b

可唔可以俾隻我養
一直都好想養貓 仲要咁啱住tko 但屋企人唔想
有興趣接收 樓主可唔可以pm我,未返到屋企覆
樓主加油 幫推
緣分黎 有能力有地方就照顧佢一生吧
追到live 四肢行動正常?
比條毛巾佢墊住 仲要小心你訓左之後佢四圍探索 養貓開頭好煩 但開到個頭就好幸福
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞