突發!又有仆街棄養

399 回覆
360 Like 9 Dislike
push
將軍澳撚 樓主辛苦晒
棄養正仆街
貓貓好可愛
幫推
巴打係邊頭執到
我都係將軍澳撚 點解我咁耐都發動唔到技能

你個名
令我諗番起以前個女同學
我都係將軍澳撚

我改呢個名係因為spider man喎
你個女同學又係好鍾意spider man?
試吓囉,又易養又快大,聽聞貓都幾補身架
求下你唔好買超市糧,質數好差。睇醫生條數都係到。比d水佢飲先,同埋關晒d窗,貓好易好奇心大會跳出去。出入門小心佢未慣地方會衝出去。

請問樓主會唔會考慮養?

超市糧俾你講到毒藥咁

有認真睇過糧既research就知
點解你地成日都執到貓
盡快帶佢去獸醫度檢查
睇下佢有無病呀果啲先
再同你屋企人商量下養定唔養
養就跟手去寵物店幫佢沖個涼
寵物店店員會幫你執糧執用品架喇
唔養就快啲帶佢去群貓會之類收容中心

無啦啦要學生哥洗咁多錢
樓主你唔養聽日就帶佢去愛協啦

愛協
求下你唔好買超市糧,質數好差。睇醫生條數都係到。比d水佢飲先,同埋關晒d窗,貓好易好奇心大會跳出去。出入門小心佢未慣地方會衝出去。

請問樓主會唔會考慮養?

超市糧俾你講到毒藥咁

無得食同食住2日先你點揀

btw樓主樓上有人話將軍澳可借嘢 聯絡左未
睇佢唔算好細隻 應該唔太難搞
緣份貓啊 你係被揀中嘅細路

我會出去買,住就希望樓主收留

利申有養緊3隻狗,早排都係街邊救左4隻貓b
樓主加油啊!
安頓好貓仔記得update下
宜家有咩幫到手架?
仆街主人
幾大?

請問樓主會唔會考慮養?

超市糧俾你講到毒藥咁

有認真睇過糧既research就知

暫時食一頭半個月唔會有事

係嘅, 但樓主無養過貓嘛, tip下佢唔好中伏啫 (如果決定自己養)
對腳有事都唔知係咪放係個太細嘅紙箱太耐搞到岀事

棄養正仆街 生仔冇屎忽岀街比車撞

呢d case其實真係快d睇醫生好d
但樓主學生哥又afford唔到咁多錢

隔離post Lin lin就係錯過救返對腿嘅24小時就....

啲抓好尖 比佢拮到鬼死咁痛
樓主加油
屋企又冇籠又冇貓沙 今晚我都唔知佢點過

你要既,開到聲大把TKO撚幫你
如果樓主睇NPV,建議去北角果間,服務高質好多。

想問大約幾錢到,佢隻腳好似有傷受

睇下外傷定內傷
普通外傷,擦損就300左右。內傷例如筋骨受損,要照X-ray 就800就唔甩。印象中淨x-ray已經400蚊
樓主update下得唔得
以前細個有隻自來貓走黎屋企問口成日唔走
俾老母趕走
樓主好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞