突發!又有仆街棄養

399 回覆
360 Like 9 Dislike
我有貓糧貓砂有需要可以俾你,同區
要快啲睇醫生,可能有病,愈早睇愈有機會醫好

學生哥好窮冇乜錢 知道睇獸醫好貴
但都會照幫佢 有冇獸醫診所介紹?

巴打,如果你唔介意既過黎我到拎d糧比你

最好近近地係將軍澳附近

我係將軍澳啊,樓主留個tg?

https://t.me/aftol
好似可以喂水煮既雞胸肉

yes 不過唔知係新環境會唔會食
基隆街間npv上網睇話係24小時
樓主擔心都可以打去問下有冇位..

而家即刻book!
欣賞樓主既愛心
希望隻貓冇事

養貓好開心架
樓主
樓主

樓主有咩需要出聲喎,幫到一定幫
幫推
屋企又冇籠又冇貓沙 今晚我都唔知佢點過
盡快帶佢去獸醫度檢查
睇下佢有無病呀果啲先
再同你屋企人商量下養定唔養
養就跟手去寵物店幫佢沖個涼
寵物店店員會幫你執糧執用品架喇
唔養就快啲帶佢去群貓會之類收容中心

無啦啦要學生哥洗咁多錢
樓主你唔養聽日就帶佢去愛協啦

唔好咁擔心,盡力就得

個仆街主人用個勁細啤酒牌紙皮裝住佢 腳都申唔到

係屋企搵到個籃用住先

佢個樣好可憐
會唔會係病左所以棄養?

應該冇病冇痛 但應該好餓
得返幾粒糧係個箱到
而家啲超市都收哂 乜都買唔到

海悅間惠康好似開通宵 不過係坑口果邊
求下你唔好買超市糧,質數好差。睇醫生條數都係到。比d水佢飲先,同埋關晒d窗,貓好易好奇心大會跳出去。出入門小心佢未慣地方會衝出去。

請問樓主會唔會考慮養?

超市糧俾你講到毒藥咁

差唔多啦, 落咁多鹽同日日食大陸野有咩分別
幫推
push
好可愛………………
點解會有人棄養架

一晚姐

btw我主人唔用貓沙,而且佢啱啱黎嗰陣我擺佢喺我房由得佢走黎走去

兩樣我都有,你唔介意過嚟攞俾你,同區
求下你唔好買超市糧,質數好差。睇醫生條數都係到。比d水佢飲先,同埋關晒d窗,貓好易好奇心大會跳出去。出入門小心佢未慣地方會衝出去。

請問樓主會唔會考慮養?

超市糧俾你講到毒藥咁

無得食同食住2日先你點揀

btw樓主樓上有人話將軍澳可借嘢 聯絡左未
睇佢唔算好細隻 應該唔太難搞
緣份貓啊 你係被揀中嘅細路

你要既,開到聲大把TKO撚幫你
如果樓主睇NPV,建議去北角果間,服務高質好多。

請問樓主會唔會考慮養?

超市糧俾你講到毒藥咁

差唔多啦, 落咁多鹽同日日食大陸野有咩分別

好似好易食到腎衰竭

你要既,開到聲大把TKO撚幫你
如果樓主睇NPV,建議去北角果間,服務高質好多。

想問大約幾錢到,佢隻腳好似有傷受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞