【突發】史上首次!英國外政部 直斥中共違反《聯合聲明》,攬炒團隊成功發現時光隧道!

3428 回覆
5932 Like 251 Dislike
Jd運作良好當然背道,而英國唔承認jd失敗,
就要有民意向民主英國施壓, 唔係泛民係到拖延時間,模糊主權焦點,遊花園,令更多下一代活係暴政之下!
咪扮
推動2016國會報告既係銅鑼灣書店事件
份報告提都無提過你
真係好能柒
要提hKIp咁?
我當年夠喺英國國會出面大叫聯合聲明被違反
我都有份
Ok, count u in la
大佬呀,向英國政府施壓令政府承認 JD失敗 咪就係 HKIP 嘅目標囉

你而家將個波推落英國嘅民眾嘅民意度做乜? 土生土長英國人會全力支持你 void JD? 究竟 HKIP 做咗啲乜嘢呢?請解釋

如果 HKIP 冇能力改變英國政府對 JD ge 評價,咁 2016 份文件 HKIP 又衝出黎搶功勞jm9?

人地攬炒巴正正就係做到令英國政府正視呀!
一係你喺度清清楚楚話我知

口口聲聲話 HKIP 係為左推翻聯合聲明,令香港推走獨立之路

2016 年後英國轉口話聯合聲明運作良好

咁 HKIP 係咪叫成功左?定尚未成功?

本來我都唔係太清楚,而家講下講下了解過之前好多
係香港人民意向英國問責》改變國際輿論〉 英國民意》 政府取 態〉 終止聲明

攬炒: 要中國問責, 再堅守聯合聲明

明未

Hold China accountable 同Hold UK accountable 係兩件天大分別嘅方向

向極權要民主 定 民主大國?
咁當中 HKIP 做過乜野,有咩成效,英國轉口風後HKIP 是否仲拎住 2016年份報告打飛機

唔好扮睇唔到
上個Post #3 有提及太長

宜家就係要Jd termination

所以講到尾,綜合你嘅表態

你係因為攬炒團隊只要求保障港人權益,而唔係推動脫離中國獨立

所以唔妥佢

我有冇講錯?

佢係模糊國際焦點,假傳國際意見,再假傳香港民意

上個Post 講得非常清楚
加油💪🏻
一個推 JD termination
一個推國際社會關注同保護人權

呢啲咪兄弟爬山囉

兩條線打嘅嘢本身就唔同

講到尾你究竟想批評佢啲乜?喺唔推翻中國主權並主張獨立下籌款搞民運就係 cap 水,係咪咁嘅意思?
攬炒巴❤️❤️
等bno冇得平權
Push up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞