【突發】史上首次!英國外政部 直斥中共違反《聯合聲明》,攬炒團隊成功發現時光隧道!

3428 回覆
5932 Like 251 Dislike
點知未醒果個係你
又駁唔到
黎黎去去不停loop 2016國會報告

既然你覺得一份供內部參考既國會係等於“宣佈”左聯合聲明被違反,咁你唔講2017 2018 2019年?
因為字眼已經改成運作良好

你唔講因為你心虛。照你logic, 英國之後已經宣佈翻聯合聲明運作良好

又扮睇唔到
Yes

攬炒12.15 惡意中傷Hkip 十分可疑
感謝手足
唔講運作良好講乜?

So, you want UK to declare the termination of JD ?
講得啱
hkip由七月開始中傷攬炒
非常可疑
拉!睇內文啦屌!
唔睇內文都睇下其他人講咩!
醒未呀!
其他人 : 一個
睇內文啦!
yes HKIP 目的唔係就係咁咩?
睇內文呀!勿推!
睇內文呀!勿推
睇內文呀各位!
推 我愛攬炒
HkIp係

但我要攬炒 目標係 : please defend the JD

永續中國統治
HKIP aimed for independence, implying its aim to overthrow the legitimate sovereignty of CCP had over Kong Kong since the Joint Declaration came to effect in 1997.

What the hell is HKIP doing if thats not the ultimate goal ?
理科生,借你段嘢拉文
幫手提手足勿推
麻煩睇username
唔撚係攬炒黎
樓主係HKIP獨立黨屌緊攬炒
啱啱開完post抹黑攬炒,爆負評
麻煩即刻block樓主

【突發】「我要攬炒」沒有告訴你的六個秘密!
https://lih.kg/1899332
推呢個!
各位睇清楚啦!
照你logic
份2016國會報告“宣佈”jd被違反,咁之後話運作良好代表乜野?就係收翻呢句

就算2016 2017 2018 2019 真係全部表示jd被違反,都改變唔到呢份只係供內部參考既報告,而唔係正式外交聲明呢個事實

玩完未?你一直只提2016,對之後年份絕口不提,心照。你亦一直唔講國會報告並非外交聲明,心照。
God damn right

HK has to be a 54th commonwealth nation
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞