【突發】史上首次!英國外政部 直斥中共違反《聯合聲明》,攬炒團隊成功發現時光隧道!

3428 回覆
5932 Like 251 Dislike
麻煩曬
That’s 外交聲明from FCO
On9 son
攬炒巴I love you!
SIX MONTHLY REPORT幾時變左外交聲明??
麻煩睇username
唔撚係攬炒黎
樓主係HKIP獨立黨屌緊攬炒
啱啱開完post抹黑攬炒,爆負評
麻煩即刻block樓主

【突發】「我要攬炒」沒有告訴你的六個秘密!
https://lih.kg/1899332
攬炒巴
麻煩睇username
唔撚係攬炒黎
樓主係HKIP獨立黨屌緊攬炒
啱啱開完post抹黑攬炒,爆負評
麻煩即刻block樓主

【突發】「我要攬炒」沒有告訴你的六個秘密!
https://lih.kg/1899332
睇清楚先啦
睇清楚先啦
你呢個回覆係直接claim左你hkip有份推動2016國會報告
睇清楚先啦
So this is the mandate of HKIP, to push for independence as a Commonwealth nation.

And the necessary prerequisite is to have the UK govt announce termination of the JD.

咁JD運作良好咪即係背道而馳?Or is HKIP looking for other ways to void JD circumventing all these?
Tui
"唔講運作良好講乜?

So, you want UK to declare the termination of JD ?"

HKIP 目標唔係就係要英國政府表明 JD 運作失常咩?
二戰對付德國納粹黨要好多個家聯合先可以成事,今日赤納粹黨比當年德國納粹黨「資源有過之而無不及」;如果國際不認識及統一戰線,單一個英國根本「無法應付」。
你呢個回覆係直接claim左你hkip有份推動2016國會報告表示聯合聲明被違反

有待追究,咪扮野當無講過
Just sit, don’t override your master

10.3
我要攬炒:
你覺得由立法機關發出嘅Report of Parliament 夠做,你可以move on。

三權分立下,我目標係要由FCO 發出,有外相簽名作實嘅Six-monthly Report 正式確認中國違反《中英聯合聲明》

https://lihkg.com/thread/1616400/page/67
Yes , 14 年入國會叫英國做野
開始未啊? 依家間接損害香港人權 其實已經可以請外國新聞報社來講啦架 直接嚟一個制裁和重新定義香港到底有冇資格作為國際都會享有福利 依家對家 擺明睇你哋唔想做到咁樣直接畀糖衣毒藥畀你哋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞