【突發】史上首次!英國外政部 直斥中共違反《聯合聲明》,攬炒團隊成功發現時光隧道!

3428 回覆
5932 Like 251 Dislike
麻煩睇username
唔撚係攬炒黎
樓主係HKIP獨立黨屌緊攬炒
啱啱開完post抹黑攬炒,爆負評
麻煩即刻block樓主

【突發】「我要攬炒」沒有告訴你的六個秘密!
https://lih.kg/1899332
thanks, 清楚曬。

我相信事實係辯越清楚嘅。

請樓主親自出黎講清楚呢篇文章自在表達啲乜嘢,目的係咩。

同路人嘅話,三口六面講清楚其實仲好唔洗估估下。因為大家嘅立場目標都係一樣。
宣傳?
首先從來無人信你既抹黑

樓主做咩唔覆我?

點解嘅?
點解嘅?
點解嘅?
14 年 ,HKIP 已經做左 要英國宣布違反

16年,英國正式宣布

19年,HKIP再重英領,要英國宣布終止JD

我要攬炒(新金鐘大台): 要求英國宣布違反!
眾籌3000 萬,

錢唔係最重要,重要係佢,響英國係要反中國香港🇭🇰警暴,唔指出問題 係聯合聲明 ,令中國有主權,係推緊大家下一代去死

我唔知點救呢班香港人
加油啊
Welcome you to my previous posts
hkip一直講緊既2016年宣佈,其實只係供國會內部參考既半年報告,並非國家名義發出既正式外交聲明,係無約束力。呢份2016報告的確係表示聯合聲明被違反,但之後嗰幾年已經變翻做“運作良好”

近年亦有外交部長以個人名義表示聯合聲明被違反。但亦只係個人名義。

總括黎講,英國從來無以國家名義發出正式外交聲明表示聯合聲明被違反

又扮睇唔到
自己出post 抹黑再唔記轉accoubt贊自己果個
hkip話人五毛
咁都有 200 個,連登真係好多五毛/藍絲帶風向。
柒咗無睇清楚
咪係
重睇Post 1啦

寫撚住The uK government
thank you 理科生

你個回應係咪代表 HKIP 已成功爭取英國表態?似乎 2016 就未成功喎。 回應?fact please.

另外, 香港民族黨係有政治主張同取向嘅機構,而攬炒團隊唔係政治團體,佢地亦唔係要支持者認同佢哋嘅政治光譜。點解要用政治團體嘅立場去批評佢唔夠主張獨立呢?

今日我一定要問到水落石出為止!

雙學兵不願面對

成功左,冇泛民敢提

泛民除左要求英國重覆宣布呢d行禮如儀嘅「籌款抗爭」,維穩政權
睇左成千頁都唔睇

你都係盲架
2016國會報告唔撚關hkip事

hkip只係不停指出2016有份咁既野,然後就spin佢為“英國已經宣佈”

你睇下垃圾hkip樓主不停回避呢份野並非外交聲明呢個事實就知咩事
* 推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞