【突發】史上首次!英國外政部 直斥中共違反《聯合聲明》,攬炒團隊成功發現時光隧道!

3428 回覆
5932 Like 251 Dislike
On9 偶像比人屌都唔知
你對眼都好撚勁
希望多d媒體會報道呢類新聞!造成時勢!鼓動風潮啊!
2014 年HKIP嘅國際戰線: 去到英國國會,要求英國宣布中國違反聲明

2016: 英國政府已經確認違反

2019 年: 英國再出報告,可以中止聯合聲明

香港 小朋友浮屍數量已經夠多了,呢個時刻係要終止中英聯合聲明,要求英國問責

我要攬炒 配合泛民媒體,眾籌2 千多萬,
抄HKIP 2014 年做嘅事

2019: 我要攬炒 華為扮蘋果
: 要求英國確認中國違反聲明

香港人 真可悲
你拉的不是我 是下一代小朋友生命
啱,比人知香港人幾on9,內文唔睇比人笑
2014 年HKIP嘅國際戰線: 去到英國國會,要求英國宣布中國違反聲明

2016: 英國政府已經確認違反

2019 年: 英國再出報告,可以中止聯合聲明

香港 小朋友浮屍數量已經夠多了,呢個時刻係要終止中英聯合聲明,要求英國問責

我要攬炒 配合泛民媒體,眾籌2 千多萬,
抄HKIP 2014 年做嘅事

2019: 我要攬炒 華為扮蘋果
: 要求英國確認中國違反聲明
攬炒團隊
無錯,接實
垃圾樓主去訓街爭取乜撚野英國主動取消中英聯合聲明未 乜柒都做唔到係到抹黑分化 成班連登仔對眼係咪盲
閱讀理解零分
請使用不推文回覆
正常人出現了
認真你擺喺#1 個三條UK report嘅link我冇睇到
又因為唔理解時間性嘅問題
我唔清楚每一個時間點有啲乜嘢特別野發生過
促使左每一個報告或者行動
所以某程度上我都係因為你嘅寫作手法而決定拉
咁講啦我都唔啱其實我早就應該對每一樣野都了解多啲

你係唔係會開討論post
等多啲有學識嘅人討論下
大家學下野唔係更加可以達到你嘅目標
還你清白咩? 如果你想

認真post真係唔啱我
Floor manager 覆我未
Sor 認真打緊睇唔到已經覆咗
攬炒巴
推你老母,欲之後事如何,請到尾頁分解
On9無極限
上面覆左你 有興趣睇哂我最近嘅Post
唔明再問

再唔明 就繼續支持攬炒殺撚哂你下一代人都唔知咩事

就好似今日嘅民主黨咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞