致泛民:我寧願唔要1萬都唔想見到黑警多6架裝甲車

841 回覆
3429 Like 79 Dislike
你真係on 9 架wo~收左1萬就等於唔會追究警暴? 其實個1萬係我架原本,你係咪傻撚左呀? 係納稅人d錢嚟,睇你既講法好大機會係未出嚟做野or 唔使交稅。同埋都係個句,如果唔要1萬就可以追究到黑警我倒貼多1萬又點話,問題係做唔到呀傻鳩
木馬屠城仲唔明?
夠票反對咩? 你明未?
民建聯已經講左要獨立處理一萬啦,泛民只要加入一齊迫政府做野就OK!已經唔需要揀贊成定反對!

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1510935-20200226.htm
支持你個反對
喂 傻仔,陳建波講明唔會將1皮野同黑警增撥資金綑綁審議呀,出黎應機啦屌你老母閪
縮撚入你老母隻閪度呀?
一架m1 Abram 坦克都係 8.92M usd
即係唔夠7千萬 hkd
200億買到 285架
唔好話黑警
打贏駐港解放軍都得
白痴仔你咁撚鐘意聽你籃殘議員講野你聽你老母個夠啦..
鑊鑊夠票佢地都搵人做馬架啦..
你憨撚鳩就縮返個龜頭入去啦.. 出黎獻世
屌你老母原來真係弱智"籃殘"
教完你係"藍"都仲係錯

咁你個"籃殘"議員講野你又唔撚信,咁你又信你d"籃殘"局長講會綑綁咁審議?

你條傻閪係咪唔知立法會依家係唔夠票否決黑警加裝備加人手既審議?同拎唔拎一皮有乜關係呀?
答啦屌你老母臭閪,冇料仲要撐到咁行為乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞